Kela Organizator cosmetic Safira 9 x 6,5 cm Kela Organizator cosmetic Safira 9 x 6,5 cm
 Organizatorul cosmetic marca KELA conține 9 compartimente care pot fi utilizate pentru pensule cosmetice, creioane, rujuri și alte produse cosmetice decorative. Organizatorul este din seria Safira. Marca KELA a fost înființată în 1903 în Germania și are mai mult de o sută de ani de istorie. Până în prezent, a câștigat o poziție foarte puternică nu numai pe piața internă, ci și în lume. Produsele sale de uz casnic, în special pentru baie şi bucătărie, sunt cunoscute pentru conceptul lor inovator, cu design clasic şi calitate fără compromisuri.
4,0 8
30

Kela Organizator cosmetic Safira 9 x 6,5 cm

Kela Organizator cosmetic Safira 9 x 6,5 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereOrganizatorul cosmetic marca KELA conține 9 compartimente care pot fi utilizate pentru pensule cosmetice, creioane, rujuri și alte produse cosmetice decorative. Organizatorul este din seria Safira.

Marca KELA a fost înființată în 1903 în Germania și are mai mult de o sută de ani de istorie. Până în prezent, a câștigat o poziție foarte puternică nu numai pe piața internă, ci și în lume. Produsele sale de uz casnic, în special pentru baie şi bucătărie, sunt cunoscute pentru conceptul lor inovator, cu design clasic şi calitate fără compromisuri.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 9 cm
Culoare: pur
Înălţime: 6,5 cm
Lăţime: 9 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 678490
Distribuie
kela

Review-uri

4,0 (8 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide