Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
LAVVU Ceas elegant din lemn LOFT u , diametru 35cm LAVVU Ceas elegant din lemn LOFT u , diametru 35cm
Vrei ca apartamentul tău să arate ca o revistă? Atunci încorporează acest ceas elegant LAVVU și lasă-ți vizitatorii să se minuneze de ultima tendință în materie de ceasuri de perete. cu un diametru de 35 cm, găurile din cercul negru nu sunt acoperite de sticlă, iar centrul furniruit conferă interiorului atmosfera industrială potrivită. Deși acest model de ceas este axat în principal pe design, indicii distinctivi fac totuși ușoară citirea orei..
0,0 0
296

LAVVU Ceas elegant din lemn LOFT u , diametru 35cm

LAVVU Ceas elegant din lemn LOFT u , diametru 35cm

295,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 295,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: joi 30. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 115 Norocei

DescriereVrei ca apartamentul tău să arate ca o revistă? Atunci încorporează acest ceas elegant LAVVU și lasă-ți vizitatorii să se minuneze de ultima tendință în materie de ceasuri de perete. cu un diametru de 35 cm, găurile din cercul negru nu sunt acoperite de sticlă, iar centrul furniruit conferă interiorului atmosfera industrială potrivită. Deși acest model de ceas este axat în principal pe design, indicii distinctivi fac totuși ușoară citirea orei.
.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 4 cm
Culoare: negru
Diametru: 35 cm
Înălţime: 35 cm
Lăţime: 35 cm
Material: MDF

Codul de catalog:

 704065
Distribuie
lavvu

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide