Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Lenjerie de pat pentru copii Jana În construcții, 100 x 135 cm, 40 x 60 cm Lenjerie de pat pentru copii Jana În construcții, 100 x 135 cm, 40 x 60 cm
 Vise aventuroase cu lenjerie de pat din cel mai finuț bumbac, pentru micuții constructori sau arhitecți. Ieșiți pe șantier unde nu poate lipsi macaraua, excavatorul și camionul. Mașinuțele portocalii pe fundal alb-gri formează o imagine principală pe partea din față a cearșafului de pilotă, pe cealaltă parte a cearșafului sunt imprimate mărunt și alternează în mod regulat. Fața de pernă are motive diferite pe fiecare parte, așa cum se vede în fotografie. Ţesătură de bumbac în ajustarea renforce este datorită prelucrării tehnologice mult mai fermă dar în acelaşi timp mai netedă şi mai moale. Absoarbe mai bine umezeala corporală şi poate regula diferenţe termice aşa că corpul dvs va avea parte în timpul somnului de un confort absolut şi dvs veţi putea visa fără nici un deranj. Fața de pernă are închidere de tip hotel (material pliat), cearșaf de pilotă este cu închidere cu fermoar.
4,5 46
80

Lenjerie de pat pentru copii Jana În construcții, 100 x 135 cm, 40 x 60 cm

reducere -20%
Lenjerie de pat pentru copii Jana În construcții, 100 x 135 cm, 40 x 60 cm
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 41 clienţi

Lenjerie de pat pentru copii Jana În construcții, 100 x 135 cm, 40 x 60 cm

46 review-uri
Iniţial: 99,99 lei | Reducere: 20,00 lei 79,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: miercuri 07. 12. 2022
Cumpărând obţineţi 26 Norocei

DescriereVise aventuroase cu lenjerie de pat din cel mai finuț bumbac, pentru micuții constructori sau arhitecți. Ieșiți pe șantier unde nu poate lipsi macaraua, excavatorul și camionul. Mașinuțele portocalii pe fundal alb-gri formează o imagine principală pe partea din față a cearșafului de pilotă, pe cealaltă parte a cearșafului sunt imprimate mărunt și alternează în mod regulat. Fața de pernă are motive diferite pe fiecare parte, așa cum se vede în fotografie.

Ţesătură de bumbac în ajustarea renforce este datorită prelucrării tehnologice mult mai fermă dar în acelaşi timp mai netedă şi mai moale. Absoarbe mai bine umezeala corporală şi poate regula diferenţe termice aşa că corpul dvs va avea parte în timpul somnului de un confort absolut şi dvs veţi putea visa fără nici un deranj. Fața de pernă are închidere de tip hotel (material pliat), cearșaf de pilotă este cu închidere cu fermoar.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Dimensiuni cuvertură: 100 x 135 cm
Dimensiuni pernă: 40 x 60 cm
Închidere: închidere de hote/fermoal
Material: 100% bumbac
Spălare recomandată: 40 °C
Tip pat: pat copii

Codul de catalog:

 206898
Distribuie
herding

Review-uri

4,5 (46 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide