Menu
Tigaie wok Tescoma PRESIDENT, 32 cm Tigaie wok Tescoma PRESIDENT, 32 cm
 Tigaia de lux wok PRESIDENT este concepută pentru prăjirea, gătirea și aburirea mâncărurilor asiatice. Datorită designului tip sandviș, cu trei straturi, al întregului vas, temperatura din interiorul tigăii wok este uniformă și stabilă. Pentru prăjit, gătit și aburire este suficientă o putere medie a sursei de căldură și o cantitate minimă de grăsime. Tigaia are un capac boltit, care asigură o circulație optimă și regulată a aburului, cu o sită și un grătare de aburire, fiind excelentă pentru pregătirea alimentelor fierte la abur. Mânerele masive ale tigăii și capacului sunt din oțel inoxidabil de înaltă calitate și asigură o manipulare sigură. Pachetul include și 7 rețete originale pentru preparare mâncărurilor asiatice.
5,0 1
817

Tigaie wok Tescoma PRESIDENT, 32 cm

Transport gratuit

Tigaie wok Tescoma PRESIDENT, 32 cm

1 review-uri
816,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: marți 16. 06. 2020  
Cumpărând obţineţi 247 Norocei

DescriereTigaia de lux wok PRESIDENT este concepută pentru prăjirea, gătirea și aburirea mâncărurilor asiatice. Datorită designului tip sandviș, cu trei straturi, al întregului vas, temperatura din interiorul tigăii wok este uniformă și stabilă. Pentru prăjit, gătit și aburire este suficientă o putere medie a sursei de căldură și o cantitate minimă de grăsime. Tigaia are un capac boltit, care asigură o circulație optimă și regulată a aburului, cu o sită și un grătare de aburire, fiind excelentă pentru pregătirea alimentelor fierte la abur.
Mânerele masive ale tigăii și capacului sunt din oțel inoxidabil de înaltă calitate și asigură o manipulare sigură. Pachetul include și 7 rețete originale pentru preparare mâncărurilor asiatice.

Diametru: 32 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Maşina de spălat: Da
Material: inox
Vitroceramică: Da
 104370
Distribuie
tescoma

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide