Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tigaie WOK Orion DIAMANT, 30 cm Tigaie WOK Orion DIAMANT, 30 cm
  Tigaia WOK Diamant surprinde prin proprietățile ei utile unice. Suprafața ei este întărită cu cristale de diamant veritabile. Particulele de diamant conținute în stratul interior excelează printr-o conductivitate termică excelentă (depășesc chiar și astfel de materiale precum cuprul sau argintul) și îmbunătățesc proprietățile de gătit ale tigăii. Materiale: aliaj de aluminiu de înaltă calitate, cu suprafață premium non-aderentă, cu particule de diamant, plastic.   Suprafața non-aderentă, cu rezistență minimă la frecare, permite prepararea unor mâncăruri sănătoase și gustoase, cu minimum de grăsime și fără pierderi nutritive semnificative. Poate fi folosită la prăjit, poșat, scăderea sucurilor, sosuri. Prepararea și consumul ulterior al mâncărurilor devin astfel o adevărată plăcere.   Utilizarea tehnologiei de producție revoluționare și a materialelor selectate nu eliberează substanțe periculoase (PFOA FREE), reducând astfel impactul dăunător asupra sănătății și mediului. Conductivitatea perfectă elimină pierderea de energie termică, economisindu-se și timp. Structura tigăii este concepută astfel încât să nu existe puncte fierbinți, ci căldura să fie distribuită uniform în tot corpul și apoi către mâncarea preparată. Tigaia este compatibilă cu toate tipurile de plite.
5,0 1
93

Tigaie WOK Orion DIAMANT, 30 cm

Reducere
Tigaie WOK Orion DIAMANT, 30 cm Tigaie WOK Orion DIAMANT, 30 cm Tigaie WOK Orion DIAMANT, 30 cm

Tigaie WOK Orion DIAMANT, 30 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Tigaia WOK Diamant surprinde prin proprietățile ei utile unice. Suprafața ei este întărită cu cristale de diamant veritabile. Particulele de diamant conținute în stratul interior excelează printr-o conductivitate termică excelentă (depășesc chiar și astfel de materiale precum cuprul sau argintul) și îmbunătățesc proprietățile de gătit ale tigăii. Materiale: aliaj de aluminiu de înaltă calitate, cu suprafață premium non-aderentă, cu particule de diamant, plastic.
 
Suprafața non-aderentă, cu rezistență minimă la frecare, permite prepararea unor mâncăruri sănătoase și gustoase, cu minimum de grăsime și fără pierderi nutritive semnificative. Poate fi folosită la prăjit, poșat, scăderea sucurilor, sosuri. Prepararea și consumul ulterior al mâncărurilor devin astfel o adevărată plăcere.
 
Utilizarea tehnologiei de producție revoluționare și a materialelor selectate nu eliberează substanțe periculoase (PFOA FREE), reducând astfel impactul dăunător asupra sănătății și mediului. Conductivitatea perfectă elimină pierderea de energie termică, economisindu-se și timp. Structura tigăii este concepută astfel încât să nu existe puncte fierbinți, ci căldura să fie distribuită uniform în tot corpul și apoi către mâncarea preparată. Tigaia este compatibilă cu toate tipurile de plite.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 30 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Înălţime: 9 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: aluminiu
Vitroceramică: Da

Codul de catalog:

 122426
Distribuie
orion

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide