Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Lenjerie de pat PROVENCE Collection Eleonora stripe bej, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm Lenjerie de pat PROVENCE Collection Eleonora stripe bej, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
 Modele fin, culori frumoase şi un aer romantic perfect - aceasta este noua colecţie de lenjerii de pat Provence. Bucuraţi-vă de cele mai plăcute vise în această lenjerie de pat care vă mângâie sufletul şi corpul. Bumbacul de calitate înaltă, de culoare bej elegant cu motive fine tradiţionale, vă oferă un somn perfect liniştit şi confortabil. Lenjeria de pat este fabricată cu o rezervă dimensională de 5 - 7 cm. După spălare, materialul se va micşora la dimensiunile indicate pe ambalaj. Fabricat în Republica Cehă.   Este vorba despre o ţesătură de înaltă calitate care reînvie materialele rezistente tradiţionale. Lenjeria de pat Provence garantează o rezistenţă şi o densitate mare a ţesăturii care este şi plăcută la atingere.
4,5 4
159

Lenjerie de pat PROVENCE Collection Eleonora stripe bej, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Lenjerie de pat PROVENCE Collection Eleonora stripe bej, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereModele fin, culori frumoase şi un aer romantic perfect - aceasta este noua colecţie de lenjerii de pat Provence. Bucuraţi-vă de cele mai plăcute vise în această lenjerie de pat care vă mângâie sufletul şi corpul. Bumbacul de calitate înaltă, de culoare bej elegant cu motive fine tradiţionale, vă oferă un somn perfect liniştit şi confortabil. Lenjeria de pat este fabricată cu o rezervă dimensională de 5 - 7 cm. După spălare, materialul se va micşora la dimensiunile indicate pe ambalaj. Fabricat în Republica Cehă.
 
Este vorba despre o ţesătură de înaltă calitate care reînvie materialele rezistente tradiţionale. Lenjeria de pat Provence garantează o rezistenţă şi o densitate mare a ţesăturii care este şi plăcută la atingere.

Parametri şi specificaţii

Culoare: bej
Dimensiuni cuvertură: 140 x 200 cm
Dimensiuni pernă: 70 x 90 cm
Închidere: fermoal
Material: 100% bumbac
Mărime: 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
Spălare recomandată: 60 °C
Tip pat: pat single

Codul de catalog:

 205889
Distribuie

Review-uri

4,5 (4 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide