Menu
Lenjerie pat Matějovský Timber, din bumbac, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm Lenjerie pat Matějovský Timber, din bumbac, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
 Convingeţi-vă cât de plăcut este să dormi în coroana unui copac. Lenjeria de pat Timber vă va aduce prospeţime în dormitor. Partea de sus a cearşafului de plapumă şi a feţei de pernă este presărată cu frunze de tei verzi expresive în combinaţie cu fondul alb natural; partea de jos a lenjerie este, de asemenea, decorată cu frunze mărunte, în mai multe nuanţe de verde.   Cearşaful de plapumă este identic pe ambele părţi. Lenjeria este prevăzută cu închidere confortabilă cu fermoar. Lenjeria din bumbac deluxe digital este imprimată prin cea mai modernă tehnologie de imprimare digitală, care asigură detalii de înaltă precizie. Este posibil ca, datorită tehnologiei de imprimare, intensitatea culorilor să difere între lenjerie şi alte produse cu acelaşi motiv.   Setul include: 1 buc. faţă de pernă 70 x 90 cm 1 buc. cearşaf de plapumă 140 x 200 cm
4,5 3
228

Lenjerie pat Matějovský Timber, din bumbac, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Transport gratuit

Lenjerie pat Matějovský Timber, din bumbac, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereConvingeţi-vă cât de plăcut este să dormi în coroana unui copac. Lenjeria de pat Timber vă va aduce prospeţime în dormitor. Partea de sus a cearşafului de plapumă şi a feţei de pernă este presărată cu frunze de tei verzi expresive în combinaţie cu fondul alb natural; partea de jos a lenjerie este, de asemenea, decorată cu frunze mărunte, în mai multe nuanţe de verde.
 
Cearşaful de plapumă este identic pe ambele părţi. Lenjeria este prevăzută cu închidere confortabilă cu fermoar. Lenjeria din bumbac deluxe digital este imprimată prin cea mai modernă tehnologie de imprimare digitală, care asigură detalii de înaltă precizie. Este posibil ca, datorită tehnologiei de imprimare, intensitatea culorilor să difere între lenjerie şi alte produse cu acelaşi motiv.
 
Setul include:
  • 1 buc. faţă de pernă 70 x 90 cm
  • 1 buc. cearşaf de plapumă 140 x 200 cm

Culoare: verde
Dimensiuni cuvertură: 140 x 200 cm
Dimensiuni pernă: 70 x 90 cm
Închidere: fermoal
Material: 100% bumbac
Mărime: 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
Spălare recomandată: 40 °C
Tip pat: pat single
 223858
Distribuie
matejovsky

Review-uri

4,5 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide