Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Lumânare din stearină Brăduț, verde Lumânare din stearină Brăduț, verde
 Lumânare din stearină verde în formă de brăduț, cu un miros de vanilie, decorată cu relief din plastic în tema Crăciunului. Stearina este un material biodegradabil care formează o structură de marmură interesantă.Decorați-vă interiorul cu ea sau dăruiți-o cuiva. Ca dar, lumânarea nu va da greș niciodată.
3,5 4
12

Lumânare din stearină Brăduț, verde

Reducere
Lumânare din stearină Brăduț, verde Lumânare din stearină Brăduț, verde

Lumânare din stearină Brăduț, verde

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereLumânare din stearină verde în formă de brăduț, cu un miros de vanilie, decorată cu relief din plastic în tema Crăciunului. Stearina este un material biodegradabil care formează o structură de marmură interesantă.Decorați-vă interiorul cu ea sau dăruiți-o cuiva. Ca dar, lumânarea nu va da greș niciodată.

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Înălţime: 9,5 cm
Lăţime: 9 cm

Codul de catalog:

 678783
Distribuie

Review-uri

3,5 (4 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide