Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Mäser Set de masă 18 piese ORNATE Mäser Set de masă 18 piese ORNATE
Așezați-vă la o masa cu vase noi din colecția Ornate, pregătite pentru dvs. de marca austriacă Mäser. Ca orice piesă din această gamă, și aceasta sub forma unei farfurii pentru masa de prânz, este într-un stil nordic delicat. Cu designul său, vă va cuceri pur și simplu. Baza este formată de glazură deschisă, pe care se împletește un model gri asemănător fulgilor de zăpadă, care cad ușor în fața ferestrelor noastre. Farfuria este fabricată din porțelan și, datorită acestui fapt, este posibilă spălarea în mașina de spălat vase, expunerea la temperaturi mai ridicate, astfel încât să o puteți folosi și în cuptorul cu microunde.
4,5 32
266

Mäser Set de masă 18 piese ORNATE

Mäser Set de masă 18 piese ORNATE

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Așezați-vă la o masa cu vase noi din colecția Ornate, pregătite pentru dvs. de marca austriacă Mäser. Ca orice piesă din această gamă, și aceasta sub forma unei farfurii pentru masa de prânz, este într-un stil nordic delicat. Cu designul său, vă va cuceri pur și simplu.

Baza este formată de glazură deschisă, pe care se împletește un model gri asemănător fulgilor de zăpadă, care cad ușor în fața ferestrelor noastre. Farfuria este fabricată din porțelan și, datorită acestui fapt, este posibilă spălarea în mașina de spălat vase, expunerea la temperaturi mai ridicate, astfel încât să o puteți folosi și în cuptorul cu microunde.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Cuptor cu microunde: Da
Maşina de spălat: Da
Material: porțelan
Număr de piese într-un set: 18 buc.

Codul de catalog:

 120880
Distribuie
maser

Review-uri

4,5 (32 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide