Oală sub presiune Orion Profi Duo, din inox, 7 l,4 l Oală sub presiune Orion Profi Duo, din inox, 7 l,4 l
 Oalele sub presiune Duo 4 + 7 l sunt un set de oale care au împreună un capac de presiune cu supapă de siguranță și operațională pentru evacuarea presiunii. Oala este prevăzută cu un fund gros din trei straturi, care, datorită proprietăților sale, economisește semnificativ energie termică și timpul petrecut în pregătirea mâncărurilor. Nivelul maxim de umplere este marcat în interior. Oala este compatibilă cu toate tipurile de plite.   Oalele sub presiune sunt prevăzute cu o a treia supapă specială din silicon, care servește ca siguranță în cazul în care celelalte supape nu ar mai funcționa. Dacă presiunea depășește 3,5 bari, această supapă se declanșează automat, ceea ce duce la scăderea presiunii din vas și la prevenirea deteriorării sau proiectării capacului. Supapa de silicon se află sub mecanismul de presare a capacului, astfel încât să nu prezinte un pericol pentru persoanele aflate în imediata apropiere a oalei. Este vorba despre o noutate tehnologică ce asigură o mai mare siguranță a utilizatorilor. Volumul menționat este pentru întregul vas (nu este volumul util).   Pachetul conține: 1 buc. oală cu volum de 4 l, diam. 20 cm, î. 12,5 cm 1 buc. oală cu volum de 7 l, diam. 20 cm, î. 20 cm
4,5 33
255

Oală sub presiune Orion Profi Duo, din inox, 7 l,4 l

Transport gratuit
Oală sub presiune Orion Profi Duo, din inox, 7 l,4 l Oală sub presiune Orion Profi Duo, din inox, 7 l,4 l Oală sub presiune Orion Profi Duo, din inox, 7 l,4 l Oală sub presiune Orion Profi Duo, din inox, 7 l,4 l Oală sub presiune Orion Profi Duo, din inox, 7 l,4 l
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 5 clienţi

Oală sub presiune Orion Profi Duo, din inox, 7 l,4 l

33 review-uri
254,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 5 buc
La dumneavoastră: joi 01. 07. 2021  
Cumpărând obţineţi 64 Norocei

DescriereOalele sub presiune Duo 4 + 7 l sunt un set de oale care au împreună un capac de presiune cu supapă de siguranță și operațională pentru evacuarea presiunii. Oala este prevăzută cu un fund gros din trei straturi, care, datorită proprietăților sale, economisește semnificativ energie termică și timpul petrecut în pregătirea mâncărurilor. Nivelul maxim de umplere este marcat în interior. Oala este compatibilă cu toate tipurile de plite.
 
Oalele sub presiune sunt prevăzute cu o a treia supapă specială din silicon, care servește ca siguranță în cazul în care celelalte supape nu ar mai funcționa. Dacă presiunea depășește 3,5 bari, această supapă se declanșează automat, ceea ce duce la scăderea presiunii din vas și la prevenirea deteriorării sau proiectării capacului. Supapa de silicon se află sub mecanismul de presare a capacului, astfel încât să nu prezinte un pericol pentru persoanele aflate în imediata apropiere a oalei. Este vorba despre o noutate tehnologică ce asigură o mai mare siguranță a utilizatorilor. Volumul menționat este pentru întregul vas (nu este volumul util).
 
Pachetul conține:
  • 1 buc. oală cu volum de 4 l, diam. 20 cm, î. 12,5 cm
  • 1 buc. oală cu volum de 7 l, diam. 20 cm, î. 20 cm

Parametri şi specificaţii

Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Maşina de spălat: Nu
Material: inox
Vitroceramică: Da

Codul de catalog:

 107749
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (33 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide