Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
OPINEL Cuțit Trekking, verde OPINEL Cuțit Trekking, verde
  Cuțit pliant universal de la marca franțuzească Opinelcu formă iconică, cu mâner de carpen colorat și siguranță ViroBlock. Va fi un mare ajutor în călătorii, la camping sau în excursii, fiind mereu la îndemână. Cuțitul este echipat cu un dispozitiv de siguranță brevetat ViroBlock - nu numai împotriva închiderii lamei, dar și împotriva deschiderii acesteia.   Pentru cuțitele marca Opinel a fost ales oțelul suedez de înaltă calitate 12C27 (Sandvik).Acest oțel este foarte rezistent la coroziune și ușor de întreținutdatorită cromului adăugat. Adăugarea de carbon în oțel (0,40%) asigură o muchie excelentă care își menține forma chiar și în contact cu materialul mai dur, fără a fi nevoie de șlefuire.   Mânerul din lemn de carpen este foarte asemănător cu mânerul de fag, cu diferența că lemnul de carpen este mult mai ușor și nu are un model atât de distinctiv. De aceea culorile cuțitelor pot fi atât de bogate și durabile. .
5,0 2
44

OPINEL Cuțit Trekking, verde

OPINEL Cuțit Trekking, verde

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cuțit pliant universal de la marca franțuzească Opinelcu formă iconică, cu mâner de carpen colorat și siguranță ViroBlock. Va fi un mare ajutor în călătorii, la camping sau în excursii, fiind mereu la îndemână. Cuțitul este echipat cu un dispozitiv de siguranță brevetat ViroBlock - nu numai împotriva închiderii lamei, dar și împotriva deschiderii acesteia.
 
Pentru cuțitele marca Opinel a fost ales oțelul suedez de înaltă calitate 12C27 (Sandvik).Acest oțel este foarte rezistent la coroziune și ușor de întreținutdatorită cromului adăugat. Adăugarea de carbon în oțel (0,40%) asigură o muchie excelentă care își menține forma chiar și în contact cu materialul mai dur, fără a fi nevoie de șlefuire.
 
Mânerul din lemn de carpen este foarte asemănător cu mânerul de fag, cu diferența că lemnul de carpen este mult mai ușor și nu are un model atât de distinctiv. De aceea culorile cuțitelor pot fi atât de bogate și durabile.
.

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Lungime cuţit: 8 cm
Maşina de spălat: Nu

Codul de catalog:

 120998
Distribuie

Review-uri

5,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide