Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Orion Mănușă DENIM, 18 x 30 cm Orion Mănușă DENIM, 18 x 30 cm
 De acum fără arsuri! O mănușă frumoasă de bucătărie cu care să gătești va fi o poezie. Avantajul mănușii este că e suficient de lungă pentru a proteja nu numai degetele, ci și încheietura și o parte a mâinii. Mănușa nu are magnet, doar o buclă practică pentru agățarea confortabilă. Material: bumbac, piele. Dimensiuni: lungime 35 cm, lățime 18 cm. Se poate spăla în mașină la 30°C, dar pentru o durată de utilizare mai mare a pielii, recomandăm spălarea manuală. Tratați elementele din piele în mod regulat cu produse pentru piele. Nu uscați în uscător, nu folosiți balsam de rufe.  
4,0 39
28

Orion Mănușă DENIM, 18 x 30 cm

reducere -43%
Orion Mănușă DENIM, 18 x 30 cm Orion Mănușă DENIM, 18 x 30 cm Orion Mănușă DENIM, 18 x 30 cm Orion Mănușă DENIM, 18 x 30 cm
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 10 clienţi

Orion Mănușă DENIM, 18 x 30 cm

39 review-uri
Iniţial: 49,00 lei | Reducere: 21,01 lei 27,99 lei  inclusiv TVA La acest produs garantăm
livrarea până la Crăciun
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 27,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: miercuri 13. 12. 2023
Cumpărând obţineţi 13 Norocei

DescriereDe acum fără arsuri! O mănușă frumoasă de bucătărie cu care să gătești va fi o poezie. Avantajul mănușii este că e suficient de lungă pentru a proteja nu numai degetele, ci și încheietura și o parte a mâinii. Mănușa nu are magnet, doar o buclă practică pentru agățarea confortabilă. Material: bumbac, piele. Dimensiuni: lungime 35 cm, lățime 18 cm. Se poate spăla în mașină la 30°C, dar pentru o durată de utilizare mai mare a pielii, recomandăm spălarea manuală. Tratați elementele din piele în mod regulat cu produse pentru piele. Nu uscați în uscător, nu folosiți balsam de rufe.
 

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Dimensiuni: 18 x 30 cm
Material: 100% bumbac
Spălare recomandată: manual

Codul de catalog:

 229553
Distribuie
orion

Review-uri

4,0 (39 review-uri)
92 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide