Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Orion Pistol de flambat HOME Orion Pistol de flambat HOME
 Pistol pentru flambat - arzător extrem de eficient. Este un accesoriu ideal și practic pentru orice bucătărie, este, de asemenea, versatil în atelier și în alte locuri din casă. Pe lângă flambarea rapidă, vă ajută să creați o crustă crocantă pe carne ca de pe grătar - coastele la grătar și puiul servit vor avea o culoare și un gust ideal. Cu ajutorul pistolului, puteți, de asemenea, să îndepărtați cu ușurință pene sau peri de la păsările de curte pregătite, picioare de porc etc. Puteți să-l utilizați pentru coacerea și gratinarea brânzeturilor, prăjirea legumelor, decojirea roșiilor și ardeilor. Caramelul sau crusta de caramel se face simplu fără o pregătire lungă. Material: plastic durabil/metal, mâner antiderapant. Pistolul este umplut cu gaz obișnuit pentru brichete. Reglare ușoară a lungimii flăcării și a intensității căldurii.
4,0 24
62

Orion Pistol de flambat HOME

Orion Pistol de flambat HOME Orion Pistol de flambat HOME Orion Pistol de flambat HOME Orion Pistol de flambat HOME
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 7 clienţi

Orion Pistol de flambat HOME

24 review-uri
61,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 61,99 lei
Disponibilitate: Pe drum
La dumneavoastră: joi 02. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 19 Norocei

DescrierePistol pentru flambat - arzător extrem de eficient. Este un accesoriu ideal și practic pentru orice bucătărie, este, de asemenea, versatil în atelier și în alte locuri din casă. Pe lângă flambarea rapidă, vă ajută să creați o crustă crocantă pe carne ca de pe grătar - coastele la grătar și puiul servit vor avea o culoare și un gust ideal. Cu ajutorul pistolului, puteți, de asemenea, să îndepărtați cu ușurință pene sau peri de la păsările de curte pregătite, picioare de porc etc. Puteți să-l utilizați pentru coacerea și gratinarea brânzeturilor, prăjirea legumelor, decojirea roșiilor și ardeilor. Caramelul sau crusta de caramel se face simplu fără o pregătire lungă. Material: plastic durabil/metal, mâner antiderapant. Pistolul este umplut cu gaz obișnuit pentru brichete. Reglare ușoară a lungimii flăcării și a intensității căldurii.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Înălţime: 15 cm
Material: inox + plastic

Codul de catalog:

 121575

Fişiere ataşate:

833163_navod_ro.pdf

Distribuie
orion

Review-uri

4,0 (24 review-uri)
91 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Acest produs are 2 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide