Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Orion Sticlă AquaDream 1,1 l, albă Orion Sticlă AquaDream 1,1 l, albă
 Sticlă pentru aparatul AquaDream. Fabricată din material plastic de calitate. Dimensiuni: volumul 1,1 l, diam. 8,5 cm, înălțime 27 cm. Sticla nu se spală în mașina de spălat vase, iar partea inferioară a sticlei poate fi demontată.  
4,5 14
21

Orion Sticlă AquaDream 1,1 l, albă

Orion Sticlă AquaDream 1,1 l, albă

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereSticlă pentru aparatul AquaDream. Fabricată din material plastic de calitate. Dimensiuni: volumul 1,1 l, diam. 8,5 cm, înălțime 27 cm. Sticla nu se spală în mașina de spălat vase, iar partea inferioară a sticlei poate fi demontată.
 

Codul de catalog:

 114363
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (14 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide