Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Perdea de duș 4Home Square, 178 x 183 cm Perdea de duș 4Home Square, 178 x 183 cm
 Învigorați-vă baia cu această perdea de duș simplă dar și elegantă. Perdea de duș originală cu motiv geometric decent va asigura în orice baie un farmec aparte și va fi potrivită și într-o baie modernă în stil minimalist. Datorită materialului de calitate cu suprafața rezistentă la apă, va proteja baia dumneavoastră față de stropire cu apă, și va evita eventuala inundație pe toată podea. În partea de sus a perdelei de duș sunt orificii pentru introducerea inelelor de prindere (nu fac parte din ambalaj).
4,5 43
18

Perdea de duș 4Home Square, 178 x 183 cm

Perdea de duș 4Home Square, 178 x 183 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereÎnvigorați-vă baia cu această perdea de duș simplă dar și elegantă. Perdea de duș originală cu motiv geometric decent va asigura în orice baie un farmec aparte și va fi potrivită și într-o baie modernă în stil minimalist. Datorită materialului de calitate cu suprafața rezistentă la apă, va proteja baia dumneavoastră față de stropire cu apă, și va evita eventuala inundație pe toată podea. În partea de sus a perdelei de duș sunt orificii pentru introducerea inelelor de prindere (nu fac parte din ambalaj).

Parametri şi specificaţii

Culoare: albastru
Dimensiuni: 178 x 183 cm
Material: 100% poliester

Codul de catalog:

 229695
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (43 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide