Menu
Pernă 4Home Royal super, 70 x 90 cm Pernă 4Home Royal super, 70 x 90 cm
Perna Royal super conţine o umplutură din fibre tubulare de calitate, fiind astfel adecvat pentru alergici şi asmatici. Materialul de suprafaţă este din microfibră periată fină, ceea ce garantează un confort maxim. Perna din colecţia 4Home, fabricată în Cehia, are o broderie originală sub formă de romburi. Husa poate fi spălată separat. Perna este prevăzută cu fermoar pentru se se putea regla volumul umpluturii. Gramajul umpluturii pernei Royal super permite utilizarea pe timp de iarnă.   Umplutura sub formă de bile este cusută într-o husă separată din ţesătură, prevăzută şi aceasta cu fermoar. Textile neţesute sunt un material important pentru perne. Principala funcţie a acestui material este aceea de a împiedica lipirea lânei de fibrele sub formă de bile.
4,5 20
141

Pernă 4Home Royal super, 70 x 90 cm

reducere -30%

Pernă 4Home Royal super, 70 x 90 cm

20 review-uri
Iniţial: 199,99 Lei | Reducere: 59,00 Lei 140,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: Pe drum
La dumneavoastră: vineri 28. 02. 2020  
Cumpărând obţineţi 19 Norocei

Descriere

Perna Royal super conţine o umplutură din fibre tubulare de calitate, fiind astfel adecvat pentru alergici şi asmatici. Materialul de suprafaţă este din microfibră periată fină, ceea ce garantează un confort maxim. Perna din colecţia 4Home, fabricată în Cehia, are o broderie originală sub formă de romburi. Husa poate fi spălată separat. Perna este prevăzută cu fermoar pentru se se putea regla volumul umpluturii. Gramajul umpluturii pernei Royal super permite utilizarea pe timp de iarnă.
 
Umplutura sub formă de bile este cusută într-o husă separată din ţesătură, prevăzută şi aceasta cu fermoar. Textile neţesute sunt un material important pentru perne. Principala funcţie a acestui material este aceea de a împiedica lipirea lânei de fibrele sub formă de bile.

Culoare: alb
Dimensiuni pernă: 70 x 90 cm
Greutatea umpluturii: 1200 g
Material ţesătură de pe suprafaţă: 100% poliester
Material umplere: fibre sintetice
Spălare recomandată: 60 °C
 219222
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (20 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide