Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pernă anti-acarieni NanoSPACE, cu bile, 900 g, 70 x 90 cm Pernă anti-acarieni NanoSPACE, cu bile, 900 g, 70 x 90 cm
  Când vă veți întinde pe o pernă anti-acarieni, niciun acarian sau vreun alergen al acestuia nu se va urca pe dvs. Perna antialergică nanoSPACE conține o nano-țesătură cehă, care împiedică acarienii să se acumuleze și să se înmulțească. De aceea, este o pernă ideală pentru cei care suferă de alergii și astm. Materialul este moale, permeabil la aer și protejează complet împotriva acarienilor și a alergenilor acestora. Perna este prevăzută cu fermoar.   Pentru o durată de viață mai lungă, vă recomandăm să spălați lenjeriile de pat anti-acarieni nanoSPACE o dată pe an, fără balsam, la o temperatură de 40 ° C (poate fi spălate la 60 ° C dacă este necesar), cu gel de spălat sau detergent fără clor și fosfor. Nu recomandăm uscarea în uscător, nici măcar la temperaturi scăzute.   Cum funcționează nano-țesătura în lenjeriile de pat? Nano-țesătura previne acumularea în umplutură a acarienilor de praf, a alergenilor acestora, a virușilor și bacteriilor. Imaginați-vă nano-țesătura ca pe o pânză de păianjen ale cărei orificii sunt de numai 80 nm. Mărimea unui acarian de praf este în jur de 420 000 nm, alergenul acestuia are 1000 nm, bacteriile 100 - 10 000 nm, praful din jur 100 nm și scabia 300 000 nm. Adică, nu au nicio șansă să pătrundă prin țesătură. Materialul Smart Nano este de fapt un laminat cu trei straturi (sandviș), compus dintr-o țesătură din 100% microfibre de poliester - 90 gm2 pe partea de dos, o membrană nano-fibre la mijloc și o țesătura tricotată din 100% poliester 50 gm2 pe partea din față. Funcția principală a materialelor nețesute este de a asigura și fixa mecanic membrana din nano-fibre. Membrana din nano-fibre servește ca țesătură de barieră.
5,0 2
426

Pernă anti-acarieni NanoSPACE, cu bile, 900 g, 70 x 90 cm

Pernă anti-acarieni NanoSPACE, cu bile, 900 g, 70 x 90 cm

2 review-uri
425,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 425,99 lei
Disponibilitate: În stoc 4 buc
La dumneavoastră: miercuri 06. 03. 2024
Cumpărând obţineţi 137 Norocei

Descriere

Când vă veți întinde pe o pernă anti-acarieni, niciun acarian sau vreun alergen al acestuia nu se va urca pe dvs. Perna antialergică nanoSPACE conține o nano-țesătură cehă, care împiedică acarienii să se acumuleze și să se înmulțească. De aceea, este o pernă ideală pentru cei care suferă de alergii și astm. Materialul este moale, permeabil la aer și protejează complet împotriva acarienilor și a alergenilor acestora. Perna este prevăzută cu fermoar.
 
Pentru o durată de viață mai lungă, vă recomandăm să spălați lenjeriile de pat anti-acarieni nanoSPACE o dată pe an, fără balsam, la o temperatură de 40 ° C (poate fi spălate la 60 ° C dacă este necesar), cu gel de spălat sau detergent fără clor și fosfor. Nu recomandăm uscarea în uscător, nici măcar la temperaturi scăzute.
 

Cum funcționează nano-țesătura în lenjeriile de pat?

Nano-țesătura previne acumularea în umplutură a acarienilor de praf, a alergenilor acestora, a virușilor și bacteriilor. Imaginați-vă nano-țesătura ca pe o pânză de păianjen ale cărei orificii sunt de numai 80 nm. Mărimea unui acarian de praf este în jur de 420 000 nm, alergenul acestuia are 1000 nm, bacteriile 100 - 10 000 nm, praful din jur 100 nm și scabia 300 000 nm. Adică, nu au nicio șansă să pătrundă prin țesătură.
Materialul Smart Nano este de fapt un laminat cu trei straturi (sandviș), compus dintr-o țesătură din 100% microfibre de poliester - 90 gm2 pe partea de dos, o membrană nano-fibre la mijloc și o țesătura tricotată din 100% poliester 50 gm2 pe partea din față. Funcția principală a materialelor nețesute este de a asigura și fixa mecanic membrana din nano-fibre. Membrana din nano-fibre servește ca țesătură de barieră.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Dimensiuni pernă: 70 x 90 cm
Greutatea umpluturii: 900 g
Material ţesătură de pe suprafaţă: 99 % poliester, 1 % poliamidă 6
Material umplere: 100% poliester (fibre sintetice)
Mărime: 70 x 90 cm
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 227112

Fişiere ataşate:

Prospect lenjerie de pat.pdf

Distribuie
nanospace

Review-uri

5,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide