Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pernă de dormit pe o parte, 52 x 40 cm Pernă de dormit pe o parte, 52 x 40 cm
 O pernă cu formă ergonomică, pentru dormitul confortabil pe o parte. Bucurați-vă de un somn liniștit și de un început de zi înviorător! Aproximativ două treimi dintre oameni dorm pe o parte. Acest lucru face ca zona cervicală să nu fie dreaptă, ca urechea să fie presată și umărul excesiv solicitat. Găsirea unei perne potrivite este o adevărată provocare. Mișcăm de multe ori noapte pernele clasice dreptunghiulare, pentru ale găsi cea mai bună poziție. Multe perne nu au un factor suficient de susținere ca gâtului.   Această pernă este o adevărată inovație: scobitură pentru umăr - umărul este în poziție confortabilă, se previne amorțirea mânii. adâncitură pentru ureche - urechea stă pe o adâncitură mică și nu este presată  grosimea pernei - această pernă este mult mai groasă decât o pernă normală - 16,5 cm   Chiar dacă sunt moi, fibrele cu volum mare păstrează foarte bine forma pernei, împiedicând compactarea acesteia. Oferă astfel cel mai bun suport posibil și asigură ca zona cervicală să fie relaxată, în poziție dreaptă. Forma confortabilă a pernei asigură o poziție optimă, pentru un somn sau o relaxare liniștită.   Husa cu fermoar este detașabilă, putând fi spălată la 30 °C. Perna este ambalată în vid.   Material: umplutură: poliester 3D antialergic, cu volum mare - în husă din microfibre husă detașabilă: 100% poliester 
4,0 63
146

Pernă de dormit pe o parte, 52 x 40 cm

Pernă de dormit pe o parte, 52 x 40 cm

63 review-uri
145,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 145,99 lei
Disponibilitate: Pe drum
La dumneavoastră: joi 06. 04. 2023
Cumpărând obţineţi 30 Norocei

DescriereO pernă cu formă ergonomică, pentru dormitul confortabil pe o parte. Bucurați-vă de un somn liniștit și de un început de zi înviorător! Aproximativ două treimi dintre oameni dorm pe o parte. Acest lucru face ca zona cervicală să nu fie dreaptă, ca urechea să fie presată și umărul excesiv solicitat. Găsirea unei perne potrivite este o adevărată provocare. Mișcăm de multe ori noapte pernele clasice dreptunghiulare, pentru ale găsi cea mai bună poziție. Multe perne nu au un factor suficient de susținere ca gâtului.
 
Această pernă este o adevărată inovație:
  • scobitură pentru umăr - umărul este în poziție confortabilă, se previne amorțirea mânii.
  • adâncitură pentru ureche - urechea stă pe o adâncitură mică și nu este presată 
  • grosimea pernei - această pernă este mult mai groasă decât o pernă normală - 16,5 cm
 
Chiar dacă sunt moi, fibrele cu volum mare păstrează foarte bine forma pernei, împiedicând compactarea acesteia. Oferă astfel cel mai bun suport posibil și asigură ca zona cervicală să fie relaxată, în poziție dreaptă. Forma confortabilă a pernei asigură o poziție optimă, pentru un somn sau o relaxare liniștită.
 
Husa cu fermoar este detașabilă, putând fi spălată la 30 °C. Perna este ambalată în vid.
 
Material:
  • umplutură: poliester 3D antialergic, cu volum mare - în husă din microfibre
  • husă detașabilă: 100% poliester 

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 16,5 cm
Culoare: alb
Greutate: 0,8 kg
Înălţime: 40 cm
Lăţime: 52 cm

Codul de catalog:

 353479
Distribuie

Review-uri

4,0 (63 review-uri)
92 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide