Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pernă potcoavă de voiaj Travel, albastru Pernă potcoavă de voiaj Travel, albastru
 Această pernă populară, sub formă de potcoavă, este umplută cu micro-biluţe. Bilele se se adaptează perfect capului, gâtului şi coloanei cervicale Se reduce tensiune şi oboseala la nivelul muşchilor gâtului. să aveţi o poziţie confortabilă în timpul somnului, fără dureri ulterioare în zona cervicală. Acţionează pozitiv în caz de dureri de cap şi de oboseală.   Această potcoavă este potrivită atunci când călătoriţi sau când vă odihniţi şi vă relaxaţi.. O puteţi folosi când conduceţi o maşină, când staţi la calculator, pentru a umple zona cervicală.   Spandex este un material foarte compact şi elastic, fiind ca o "a doua piele". Nu se şifonează şi este respirabil. Biluţele de deplasează şi acţionează relaxant.. Cealaltă faţă a pernei este din pluş moale.
5,0 1
48

Pernă potcoavă de voiaj Travel, albastru

Pernă potcoavă de voiaj Travel, albastru

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă pernă populară, sub formă de potcoavă, este umplută cu micro-biluţe. Bilele se se adaptează perfect capului, gâtului şi coloanei cervicale Se reduce tensiune şi oboseala la nivelul muşchilor gâtului. să aveţi o poziţie confortabilă în timpul somnului, fără dureri ulterioare în zona cervicală. Acţionează pozitiv în caz de dureri de cap şi de oboseală.
 
Această potcoavă este potrivită atunci când călătoriţi sau când vă odihniţi şi vă relaxaţi.. O puteţi folosi când conduceţi o maşină, când staţi la calculator, pentru a umple zona cervicală.
 
Spandex este un material foarte compact şi elastic, fiind ca o "a doua piele". Nu se şifonează şi este respirabil. Biluţele de deplasează şi acţionează relaxant.. Cealaltă faţă a pernei este din pluş moale.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 11 cm
Culoare: albastru
Înălţime: 30 cm
Lăţime: 29 cm

Codul de catalog:

 679329
Distribuie

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide