Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pernă Regatul de gheață Frozen surori Anna și Elsa, 40 x 40 cm Pernă Regatul de gheață Frozen surori Anna și Elsa, 40 x 40 cm
 Pernele decorative sunt cea mai simplă metodă de a aduce mai mult confort în casa voastră și, în același timp, de a personaliza locuința în funcție de preferințele voastre. Alegeți o pernă decorativă colorată care poate se transformă camera copilului într-un loc primitor și cald. Și în același timp perna va deveni un partener de călătorie excelent. Bucurați-vă de confortul final cu personajul copielor dvs. preferat, oriunde vă aflați. Perna împodobește motivul de calitate din povestea Regatul de gheață a lui Elsa și Anna. Perna este plăcută la atingere.
4,5 88
23

Pernă Regatul de gheață Frozen surori Anna și Elsa, 40 x 40 cm

Pernă Regatul de gheață Frozen surori Anna și Elsa, 40 x 40 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescrierePernele decorative sunt cea mai simplă metodă de a aduce mai mult confort în casa voastră și, în același timp, de a personaliza locuința în funcție de preferințele voastre. Alegeți o pernă decorativă colorată care poate se transformă camera copilului într-un loc primitor și cald. Și în același timp perna va deveni un partener de călătorie excelent. Bucurați-vă de confortul final cu personajul copielor dvs. preferat, oriunde vă aflați. Perna împodobește motivul de calitate din povestea Regatul de gheață a lui Elsa și Anna. Perna este plăcută la atingere.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roz
Dimensiuni: 40 x 40 cm
Dimensiuni pernă: 40 x 40 cm
Închidere: nu
Material ţesătură de pe suprafaţă: 100% poliester
Material umplere: fibre sintetice
Motiv din poveste: Regatul de gheață
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 204801
Distribuie
jerryfabrics

Review-uri

4,5 (88 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide