Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Perniţă Mickey Smile 3D, 40 cm Perniţă Mickey Smile 3D, 40 cm
 Bine cunoscut tuturor, Mickey zâmbitor, pe perniţă originală în 3D, care va contribui cu siguranţă la bucuria fiecăruia. Bucuraţi-vă de confort cu acest şoricel care vă va însoţi cu mare plăcere oriunde v-aţi afla. Materialul, din care este confecţionată perniţa, este foarte plăcut la atingere. Perniţa este inclusiv cu umplutură. Perniţă este fără motiv pe partea inferioară.
4,5 7
53

Perniţă Mickey Smile 3D, 40 cm

Perniţă Mickey Smile 3D, 40 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereBine cunoscut tuturor, Mickey zâmbitor, pe perniţă originală în 3D, care va contribui cu siguranţă la bucuria fiecăruia. Bucuraţi-vă de confort cu acest şoricel care vă va însoţi cu mare plăcere oriunde v-aţi afla. Materialul, din care este confecţionată perniţa, este foarte plăcut la atingere. Perniţa este inclusiv cu umplutură.

Perniţă este fără motiv pe partea inferioară.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roz
Dimensiuni pernă: 40 cm
Dimensiuni pernă: 38 x 38 cm
Material: 100% poliester
Material umplere: 100% poliester (fibre sintetice)

Codul de catalog:

 202952
Distribuie
cti

Review-uri

4,5 (7 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide