Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Placă de servit Kitchen, 25 x 35 cm Placă de servit Kitchen, 25 x 35 cm
 Nicio bucătărie nu poate funcționa bine fără un tocător de calitate, la fel ca fără cuțite sau alte ustensile. Acest tocător va fi folosit în special pentru servirea netradițională. Forma dreptunghiulară vă va atrage atenția nu numai prin design, ci mai ales prin calitatea execuției, tocătorul fiind fabricat din lemn de bambus. Pe scurt, un ajutor excelent pentru orice bucătar și pentru iubitorii de brânzeturi fine. Credem că este o piesă indispensabilă în orice bucătărie. Dă un aer aparte servirii, fie că este vorba despre o cină romantică cu partenerul sau când petreceți cu prietenii la o degustare netradițională a vinurilor.
0,0 0
40

Placă de servit Kitchen, 25 x 35 cm

Placă de servit Kitchen, 25 x 35 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereNicio bucătărie nu poate funcționa bine fără un tocător de calitate, la fel ca fără cuțite sau alte ustensile. Acest tocător va fi folosit în special pentru servirea netradițională. Forma dreptunghiulară vă va atrage atenția nu numai prin design, ci mai ales prin calitatea execuției, tocătorul fiind fabricat din lemn de bambus. Pe scurt, un ajutor excelent pentru orice bucătar și pentru iubitorii de brânzeturi fine.

Credem că este o piesă indispensabilă în orice bucătărie. Dă un aer aparte servirii, fie că este vorba despre o cină romantică cu partenerul sau când petreceți cu prietenii la o degustare netradițională a vinurilor.

Parametri şi specificaţii

Culoare: naturală
Înălţime: 1,5 cm
Lăţime: 25 cm
Lungime: 35 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: bambus

Codul de catalog:

 125717
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide