Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Placă grătar Orion Grande 42 x 27 cm Placă grătar Orion Grande 42 x 27 cm
 Cu această placă de grătar, cu mânere şi suprafaţă striată din material non-aderent PFLUON GRANIT, veţi putea pregăti nişte fripturi excelente folosind foarte puţină grăsime. Puteţi frige carne, legume, peşte şi afumături. Jgheab practic pentru scurgerea grăsimii.  Compatibilă cu toate tipurile de consumatoare, inclusiv cu cele cu inducţie; se poate folosi şi în cuptor sau pe grătare. Se recomandă folosirea unor mănuşi de bucătărie. Nu aşezaţi niciodată placa de grătar direct pe flacăra focului deoarece este posibil ca aceasta să se deformeze sau să se deterioreze altfel, ceea ce nu poate face obiectul unei reclamaţii! Aşezaţi tava deasupra flăcărilor sa cărbunilor încinşi de pe grătar etc.   Material: aluminiu cu suprafaţă excelentă non-aderentă PFLUON GRANIT şi cu fund profilat.   Dimensiuni: 42x27x5,5 cm, suprafaţă de frigere 33x26 cm.
4,5 37
164

Placă grătar Orion Grande 42 x 27 cm

Placă grătar Orion Grande 42 x 27 cm

37 review-uri
163,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 163,99 lei
Disponibilitate: Pe drum
La dumneavoastră: vineri 26. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 51 Norocei

DescriereCu această placă de grătar, cu mânere şi suprafaţă striată din material non-aderent PFLUON GRANIT, veţi putea pregăti nişte fripturi excelente folosind foarte puţină grăsime. Puteţi frige carne, legume, peşte şi afumături. Jgheab practic pentru scurgerea grăsimii.  Compatibilă cu toate tipurile de consumatoare, inclusiv cu cele cu inducţie; se poate folosi şi în cuptor sau pe grătare. Se recomandă folosirea unor mănuşi de bucătărie. Nu aşezaţi niciodată placa de grătar direct pe flacăra focului deoarece este posibil ca aceasta să se deformeze sau să se deterioreze altfel, ceea ce nu poate face obiectul unei reclamaţii! Aşezaţi tava deasupra flăcărilor sa cărbunilor încinşi de pe grătar etc.
 
Material: aluminiu cu suprafaţă excelentă non-aderentă PFLUON GRANIT şi cu fund profilat.
 
Dimensiuni: 42x27x5,5 cm, suprafaţă de frigere 33x26 cm.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 27 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Înălţime: 5,5 cm
Încălzire în cuptor: Da
Lăţime: 42 cm
Maşina de spălat: Da
Material: aluminiu
Vitroceramică: Da

Codul de catalog:

 106813
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (37 review-uri)
97 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide