Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Platou etajat Koziol BABELL Natur Wood Platou etajat Koziol BABELL Natur Wood
 BABELL este ideal pentru servitul delicateselor. Pe cele trei etaje puteți servi fructe, brioșe, biscuiți și finger food. Drept urmare, nu aveți nevoie de nicio ocazie sau motiv pentru a vă prezenta într-o companie bună - se subînțelege că trebuie să simțiți oriunde ca acasă în viața de zi cu zi! Și dacă BABELL a trebuit să elibereze temporar locul, cele trei cochilii ale sale pot fi separate și pliate în ordine inversă și depozitate foarte compact în dulap.
0,0 0
122

Platou etajat Koziol BABELL Natur Wood

Platou etajat Koziol BABELL Natur Wood

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereBABELL este ideal pentru servitul delicateselor. Pe cele trei etaje puteți servi fructe, brioșe, biscuiți și finger food. Drept urmare, nu aveți nevoie de nicio ocazie sau motiv pentru a vă prezenta într-o companie bună - se subînțelege că trebuie să simțiți oriunde ca acasă în viața de zi cu zi! Și dacă BABELL a trebuit să elibereze temporar locul, cele trei cochilii ale sale pot fi separate și pliate în ordine inversă și depozitate foarte compact în dulap.

Parametri şi specificaţii

Culoare: naturală
Diametru: 31,4 cm
Înălţime: 34 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic

Codul de catalog:

 126017
Distribuie
koziol

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide