Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Poncho Towee Surf COSMIC, 60 x 80 cm Poncho Towee Surf COSMIC, 60 x 80 cm
  Towee Poncho Cosmic Kid, dintr-un minunat material moale și absorbant, îi va încălzi pe cei mici ori de câte ori ies din apă și le este frig. Materialul se usucă foarte rapid și Towee Poncho va fi pregătit imediat pentru altă baie.   Practic și confortabil. Materialul din microfibre este de 2 ori mai absorbant decât bumbacul.. Ocupă foarte puțin loc n bagaje datorită împachetării de voiaj și genții originale Towee Poncho. Îl veți avea oricând la îndemână. Toate mărunțișurile vor intra în buzunarul mare.   Confort pentru cei sfioși. Vă veți putea schimba fără griji pe sub Towee Poncho Cosmic.   Echipa cosmică. Vă place Towee Poncho Cosmic Kid? Vă întrebați de ce nu aveați așa ceva pe vremea copilăriei dvs.? Nu fiți triști. Avem Towee Poncho Cosmic și pentru mămici și pentru tătici. 
0,0 0
158

Poncho Towee Surf COSMIC, 60 x 80 cm

Poncho Towee Surf COSMIC, 60 x 80 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Towee Poncho Cosmic Kid, dintr-un minunat material moale și absorbant, îi va încălzi pe cei mici ori de câte ori ies din apă și le este frig. Materialul se usucă foarte rapid și Towee Poncho va fi pregătit imediat pentru altă baie.
 
Practic și confortabil. Materialul din microfibre este de 2 ori mai absorbant decât bumbacul.. Ocupă foarte puțin loc n bagaje datorită împachetării de voiaj și genții originale Towee Poncho. Îl veți avea oricând la îndemână. Toate mărunțișurile vor intra în buzunarul mare.
 
Confort pentru cei sfioși. Vă veți putea schimba fără griji pe sub Towee Poncho Cosmic.
 
Echipa cosmică. Vă place Towee Poncho Cosmic Kid? Vă întrebați de ce nu aveați așa ceva pe vremea copilăriei dvs.? Nu fiți triști. Avem Towee Poncho Cosmic și pentru mămici și pentru tătici. 

Parametri şi specificaţii

Culoare: albastru
Dimensiuni: 60 x 80 cm
Material: 100% poliester
Mărime: 60 x 80 cm
Spălare recomandată: 30 °C

Codul de catalog:

 224727
Distribuie
towee

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide