Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Orion Perie pentru colț cu mâner telescopic Orion Perie pentru colț cu mâner telescopic
 Peria de colț XXL vă permite să curățați pânzele de păianjen și alte murdării în locuri greu accesibile. Mânerul telescopic metalic este alcătuit din 3 piese și vă permite astfel să ajungeți cu peria până la o distanță de 3,75 m. În partea de sus este o perie pe care o puteți roti după plac cu ajutorul unui șurub reglabil. Datorită formei periei, puteți ajunge în colțuri și în locuri greu accesibile.    Dimensiuni: lungime 1,65 până la 3,75 m, lățime 23 cm.
4,0 26
54

Orion Perie pentru colț cu mâner telescopic

Orion Perie pentru colț cu mâner telescopic

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescrierePeria de colț XXL vă permite să curățați pânzele de păianjen și alte murdării în locuri greu accesibile. Mânerul telescopic metalic este alcătuit din 3 piese și vă permite astfel să ajungeți cu peria până la o distanță de 3,75 m. În partea de sus este o perie pe care o puteți roti după plac cu ajutorul unui șurub reglabil. Datorită formei periei, puteți ajunge în colțuri și în locuri greu accesibile. 
 
Dimensiuni: lungime 1,65 până la 3,75 m, lățime 23 cm.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Lăţime: 23 cm
Lungime: 375 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 119240
Distribuie
orion

Review-uri

4,0 (26 review-uri)
92 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide