Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Aparat de curățat covoare Orion Aparat de curățat covoare Orion
 Acest aparat de curățat covoare este prevăzut cu un rezervor și vă va ajuta să curățați perfect covoarele, reînnoindu-le aspectul și culorile. Aparatul de curățat covoare asigură o curățare ușoară și foarte economică, redă strălucirea culorilor și îndepărtează impuritățile fără consum de energie. Este compus dintr-un mâner metalic, mâner cu buton de dozare, 2 perii, 3 role din burete și un rezervor de spumă cu volum de 2,7 l. Detergentul se toarnă în rezervor și, prin mișcări simple în față și în spate pe covor, acesta se curăță foarte eficient. Cantitatea de spună o puteți regla în funcție de nevoi. Puteți utiliza și soluții de curățare cu spună uscată - la covoareale pentru care nu se recomandă curățare pe ud.
4,0 134
399

Aparat de curățat covoare Orion

Transport gratuit
Aparat de curățat covoare Orion Aparat de curățat covoare Orion Aparat de curățat covoare Orion Aparat de curățat covoare Orion
Acest produs este vizualizat de 5 clienţi

Aparat de curățat covoare Orion

134 review-uri
399,00 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: miercuri 07. 12. 2022
Cumpărând obţineţi 120 Norocei

DescriereAcest aparat de curățat covoare este prevăzut cu un rezervor și vă va ajuta să curățați perfect covoarele, reînnoindu-le aspectul și culorile. Aparatul de curățat covoare asigură o curățare ușoară și foarte economică, redă strălucirea culorilor și îndepărtează impuritățile fără consum de energie. Este compus dintr-un mâner metalic, mâner cu buton de dozare, 2 perii, 3 role din burete și un rezervor de spumă cu volum de 2,7 l.
Detergentul se toarnă în rezervor și, prin mișcări simple în față și în spate pe covor, acesta se curăță foarte eficient. Cantitatea de spună o puteți regla în funcție de nevoi. Puteți utiliza și soluții de curățare cu spună uscată - la covoareale pentru care nu se recomandă curățare pe ud.

Parametri şi specificaţii

Culoare: maro
Înălţime: 107 cm
Lăţime: 25 cm
Material: plastic, metal
Volum: 2,7 l

Codul de catalog:

 800909
Distribuie
orion

Review-uri

4,0 (134 review-uri)
97 % clienţii recomandă
3 recenzie

Întrebări

Acest produs are 8 Întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide