Prosop de răcire, cu sticlă, gri Prosop de răcire, cu sticlă, gri
Prosopul de răcire este o soluţie ideală pentru zilele caniculare când, cu ajutorul lui, vă puteţi răcori pielea fierbinte sau muşchii în urma unei solicitări fizice. Este foarte eficient şi în caz de oboseală sau de dureri de cap.Prosopul este o soluție ideală, în caz că vă ardeți spatele, umerii sau alta parte a corpului. Efectul de răcire este obținut datorită tehnologiei de prelucrare a fibrelor textile. Prosopul de răcire poate menține pe durata aproximativ de 2-4 ore o temperatură cu mult mai scăzută decât este cea a corpului (până la 30°C), și în timpul acesta vă va asigura calmare în timpul călduros. Prosopul o să vă răcească în câteva secunde, are o folosire simplă. Prosopul pur și simplu îl înmuiați în apă, stoarceți și agitați de 3–5 ori. Prosopul va începe să se răcească și vă va asigura o alinare perfectă! Dimensiuni sticlă: 6,5 x 6,5 x 18 cm
4,5 18
20

Prosop de răcire, cu sticlă, gri

Prosop de răcire, cu sticlă, gri

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereProsopul de răcire este o soluţie ideală pentru zilele caniculare când, cu ajutorul lui, vă puteţi răcori pielea fierbinte sau muşchii în urma unei solicitări fizice. Este foarte eficient şi în caz de oboseală sau de dureri de cap.
 
Prosopul este o soluție ideală, în caz că vă ardeți spatele, umerii sau alta parte a corpului.
Efectul de răcire este obținut datorită tehnologiei de prelucrare a fibrelor textile. Prosopul de răcire poate menține pe durata aproximativ de 2-4 ore o temperatură cu mult mai scăzută decât este cea a corpului (până la 30°C), și în timpul acesta vă va asigura calmare în timpul călduros. Prosopul o să vă răcească în câteva secunde, are o folosire simplă.
 
Prosopul pur și simplu îl înmuiați în apă, stoarceți și agitați de 3–5 ori. Prosopul va începe să se răcească și vă va asigura o alinare perfectă!
 
Dimensiuni sticlă: 6,5 x 6,5 x 18 cm

Culoare: gri
Greutate: 90 g/m2
Înălţime: 80 cm
Lăţime: 30 cm
Material: 100% poliester
Spălare recomandată: 40 °C
 680834
Distribuie

Review-uri

4,5 (18 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide