Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Protecție saltea 4Home Cooler Impermeabilă cu efect de răcire, cu bordură, 180 x 200 cm + 30 cm Protecție saltea 4Home Cooler Impermeabilă cu efect de răcire, cu bordură, 180 x 200 cm + 30 cm
 Doriți să aveți un somn liniștit și sănătos chiar și în timpul celor mai călduroase nopți? Vă oferim protecție impermeabilă de saltea! Această protecție de saltea unică este compusă din material de  30 % fibre speciale cu efect de răcire , care vor asigura un somn plăcut, mai ales dacă suferiți de exces de transpirație, va răcori plăcut în timpul zilelor calde. Este moale, plăcut și va asigura unmaxim de confort. O folosire regulată a protecției de saltea poate prelungi durabilitatea saltelei dvs și va proteja salteaua față de transpirație sau murdărie, va asigura o igienă perfectă a patului dumneavoastră. Protecția de saltea poate fi scoasă ușor și spălată, are o întreținere ușoară. Datorită proprietăților impermeabile sub forma stratului de poliuretan nu trebuie sa va temeți de accidente neplăcute, care ar putea deteriora salteaua dvs. Produsul este deci potrivit și pentru patul copiilor. Protecție de saltea este prevăzută cu bordura practică pentru prindere de saltea   poate fi folosită simplu ca și un cearșaf de pat cu elastic, este potrivită pentru saltea de înălțime de 30 cm. Protecție de saltea este atestată cu cerificatul de calitate  Öko-Tex Standard 100.
4,5 80
154

Protecție saltea 4Home Cooler Impermeabilă cu efect de răcire, cu bordură, 180 x 200 cm + 30 cm

reducere -32%
Protecție saltea 4Home Cooler Impermeabilă cu efect de răcire, cu bordură, 180 x 200 cm + 30 cm Protecție saltea 4Home Cooler Impermeabilă cu efect de răcire, cu bordură, 180 x 200 cm + 30 cm Protecție saltea 4Home Cooler Impermeabilă cu efect de răcire, cu bordură, 180 x 200 cm + 30 cm Protecție saltea 4Home Cooler Impermeabilă cu efect de răcire, cu bordură, 180 x 200 cm + 30 cm Protecție saltea 4Home Cooler Impermeabilă cu efect de răcire, cu bordură, 180 x 200 cm + 30 cm Protecție saltea 4Home Cooler Impermeabilă cu efect de răcire, cu bordură, 180 x 200 cm + 30 cm Protecție saltea 4Home Cooler Impermeabilă cu efect de răcire, cu bordură, 180 x 200 cm + 30 cm Protecție saltea 4Home Cooler Impermeabilă cu efect de răcire, cu bordură, 180 x 200 cm + 30 cm
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 59 clienţi

Protecție saltea 4Home Cooler Impermeabilă cu efect de răcire, cu bordură, 180 x 200 cm + 30 cm

Variante de mărimi: 5 mărimilor
80 review-uri
Iniţial: 226,99 lei | Reducere: 73,00 lei 153,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 153,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: miercuri 27. 09. 2023
Cumpărând obţineţi 70 Norocei

DescriereDoriți să aveți un somn liniștit și sănătos chiar și în timpul celor mai călduroase nopți? Vă oferim protecție impermeabilă de saltea! Această protecție de saltea unică este compusă din material de  30 % fibre speciale cu efect de răcire , care vor asigura un somn plăcut, mai ales dacă suferiți de exces de transpirație, va răcori plăcut în timpul zilelor calde. Este moale, plăcut și va asigura unmaxim de confort. O folosire regulată a protecției de saltea poate prelungi durabilitatea saltelei dvs și va proteja salteaua față de transpirație sau murdărie, va asigura o igienă perfectă a patului dumneavoastră. Protecția de saltea poate fi scoasă ușor și spălată, are o întreținere ușoară.

Datorită proprietăților impermeabile sub forma stratului de poliuretan nu trebuie sa va temeți de accidente neplăcute, care ar putea deteriora salteaua dvs. Produsul este deci potrivit și pentru patul copiilor.

Protecție de saltea este prevăzută cu bordura practică pentru prindere de saltea   poate fi folosită simplu ca și un cearșaf de pat cu elastic, este potrivită pentru saltea de înălțime de 30 cm.

Protecție de saltea este atestată cu cerificatul de calitate  Öko-Tex Standard 100.

Parametri şi specificaţii

Culoare: albastru
Dimensiuni: 180 x 200 cm
Material ţesătură de pe suprafaţă: 30 % fibre cu efect de răcire, 70 % poliester
Mărime: 180 x 200 cm
Spălare recomandată: 40 °C
Tip pat: pat dublu standard

Codul de catalog:

 225306
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (80 review-uri)
93 % clienţii recomandă
4 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide