Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Protecție supratensiune Philips SPN3180A/60 Protecție supratensiune Philips SPN3180A/60
 Protecția casei și a aparatelor electrice ar trebui să fie o prioritate. Protectorul de supratensiune Philips SPN3180A / 60 vă va ajuta în mod semnificativ să protejați aparatele electronice de diferitele pericole. Pune la dispoziție 8 prize de curent alternativ, care permit conectarea simultană a mai multor aparate. Este prevăzut cu un cablu de alimentare de 2 metri, care ajunge oriunde în cameră.   Acest dispozitiv captează până la 900 J în cazul unei supratensiuni, prevenind astfel daunele adesea fatale care pot ajunge la mii de lei.   Caracteristici: protector de supratensiune echipat cu indicator de supratensiune și conexiune nr.prize: 8 (cu sarcină de curent de 16 A) lungime cablu - 2 m (funcționează și ca prelungitor) priză franțuzească tip E, utilizabilă în CZ, SR, PL, FR și Belgia - îndeplinește norma CEE 7/5 absoarbe energie de până la 900 J și o sarcină maximă de 3680 W  
5,0 2
164

Protecție supratensiune Philips SPN3180A/60

Protecție supratensiune Philips SPN3180A/60

2 review-uri
163,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 163,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 35 Norocei

DescriereProtecția casei și a aparatelor electrice ar trebui să fie o prioritate. Protectorul de supratensiune Philips SPN3180A / 60 vă va ajuta în mod semnificativ să protejați aparatele electronice de diferitele pericole. Pune la dispoziție 8 prize de curent alternativ, care permit conectarea simultană a mai multor aparate. Este prevăzut cu un cablu de alimentare de 2 metri, care ajunge oriunde în cameră.
 
Acest dispozitiv captează până la 900 J în cazul unei supratensiuni, prevenind astfel daunele adesea fatale care pot ajunge la mii de lei.
 
Caracteristici:
  • protector de supratensiune echipat cu indicator de supratensiune și conexiune
  • nr.prize: 8 (cu sarcină de curent de 16 A)
  • lungime cablu - 2 m (funcționează și ca prelungitor)
  • priză franțuzească tip E, utilizabilă în CZ, SR, PL, FR și Belgia - îndeplinește norma CEE 7/5
  • absoarbe energie de până la 900 J și o sarcină maximă de 3680 W
 

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Material: Plastic

Codul de catalog:

 692232
Distribuie
philips

Review-uri

5,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide