Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Puzzle din lemn Woody Scufița roșie Puzzle din lemn Woody Scufița roșie
 Acest puzzle clasic, cu un motiv frumos de basm, este inserat într-un cadru de lemn. Puzzle-ul este conceput pentru a fi ușor de compus chiar și de copiii mici. Nu veți găsi aici, de exemplu, aceleași piese cu o suprafață de iarbă sau cer, care sunt greu de identificat pentru copiii mici. Fiecare piesă prezintă o parte din întreg sau cel puțin o frunză sau melc, astfel încât copilul să se poată orienta cu ușurință.
4,5 8
40

Puzzle din lemn Woody Scufița roșie

Puzzle din lemn Woody Scufița roșie

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest puzzle clasic, cu un motiv frumos de basm, este inserat într-un cadru de lemn. Puzzle-ul este conceput pentru a fi ușor de compus chiar și de copiii mici. Nu veți găsi aici, de exemplu, aceleași piese cu o suprafață de iarbă sau cer, care sunt greu de identificat pentru copiii mici. Fiecare piesă prezintă o parte din întreg sau cel puțin o frunză sau melc, astfel încât copilul să se poată orienta cu ușurință.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 21,4 cm
Culoare: multicoloră
Greutate: 0,32 kg
Înălţime: 0,8 cm
Lăţime: 29 cm
Material: lemn
Vârsta recomandată de la: 3 ani

Codul de catalog:

 693257
Distribuie
woody

Review-uri

4,5 (8 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide