Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Rezerve pentru dezumidificator Everbrand T.Dry, neparfumate, 3 x 100 g Rezerve pentru dezumidificator Everbrand T.Dry, neparfumate, 3 x 100 g
 Rezerva eficientă pentru un absorbant de umezeală pentru mașină sau geantă de sport. T.Dry este un produs suedez neutru din punct de vedere climatic, fabricat din plastic reciclat și materii prime naturale. Dezumidificatorul elimină nu numai umiditatea, ci și mirosurile neplăcute. Pachetul conține 3 rezerve pentru absorbantul de umiditate de călătorie T.Dry. Fiecare dintre ele are o greutate de 100 g și durează 1-3 luni. Absorbantul de umiditate de călătorie T.Dry este ideal pentru a fi utilizat în mașină sau în geanta de sport. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la scurgeri, materialul pungii de protecție împotriva umidității este de înaltă calitate, rezistent și durabil. Fiecare cutie de reumplere durează până la 3 luni, apoi trebuie doar să o înlocuiți cu una nouă și puteți utiliza dezumidificatorul din nou și din nou. Rezervele nu sunt parfumate, ceea ce va fi apreciat în special de persoanele care suferă de alergii sau care sunt deranjate de parfumuri și arome.
0,0 0
61

Rezerve pentru dezumidificator Everbrand T.Dry, neparfumate, 3 x 100 g

Rezerve pentru dezumidificator Everbrand T.Dry, neparfumate, 3 x 100 g

60,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 60,99 lei
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: marți 03. 10. 2023
Cumpărând obţineţi 13 Norocei

DescriereRezerva eficientă pentru un absorbant de umezeală pentru mașină sau geantă de sport. T.Dry este un produs suedez neutru din punct de vedere climatic, fabricat din plastic reciclat și materii prime naturale. Dezumidificatorul elimină nu numai umiditatea, ci și mirosurile neplăcute. Pachetul conține 3 rezerve pentru absorbantul de umiditate de călătorie T.Dry. Fiecare dintre ele are o greutate de 100 g și durează 1-3 luni.

Absorbantul de umiditate de călătorie T.Dry este ideal pentru a fi utilizat în mașină sau în geanta de sport. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la scurgeri, materialul pungii de protecție împotriva umidității este de înaltă calitate, rezistent și durabil. Fiecare cutie de reumplere durează până la 3 luni, apoi trebuie doar să o înlocuiți cu una nouă și puteți utiliza dezumidificatorul din nou și din nou. Rezervele nu sunt parfumate, ceea ce va fi apreciat în special de persoanele care suferă de alergii sau care sunt deranjate de parfumuri și arome.

Parametri şi specificaţii

Greutate: 0,3 kg
Număr de piese într-un set: 3 buc.

Codul de catalog:

 805921
Distribuie
evebrand

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide