Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Roletă din bambus, 80 x 160 cm Roletă din bambus, 80 x 160 cm
 Sistemul de jaluzele din bambus este un element clasic de protecție solară și vizuală. Jaluzelele cu rolete umbresc interiorul de razele arzătoare ale soarelui sau de privirile indiscrete din exterior. Împiedică perfect supraîncălzirea interiorului și, în același timp, scurgerile de căldură. Jaluzelele din bambus sunt potrivite nu numai pentru casă, ci și pentru foișoare sau rulote. Acest material natural va da casei dvs. o notă originală. Jaluzelele din bambus sunt livrate cu un control al cablului, inclusiv o frână, cârlige de montare și un element pentru înfășurarea cablului.
3,5 6
85

Roletă din bambus, 80 x 160 cm

reducere -29%
Roletă din bambus, 80 x 160 cm Roletă din bambus, 80 x 160 cm Roletă din bambus, 80 x 160 cm Roletă din bambus, 80 x 160 cm
Acest produs este vizualizat de 7 clienţi În săptămâna acesta a fost cumpărat de 24 clienţi

Roletă din bambus, 80 x 160 cm

Variante de mărimi: 4 mărimi
6 review-uri
Iniţial: 118,99 lei | Reducere: 34,00 lei 84,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 84,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 10 buc
La dumneavoastră: joi 23. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 30 Norocei

DescriereSistemul de jaluzele din bambus este un element clasic de protecție solară și vizuală. Jaluzelele cu rolete umbresc interiorul de razele arzătoare ale soarelui sau de privirile indiscrete din exterior. Împiedică perfect supraîncălzirea interiorului și, în același timp, scurgerile de căldură. Jaluzelele din bambus sunt potrivite nu numai pentru casă, ci și pentru foișoare sau rulote. Acest material natural va da casei dvs. o notă originală.

Jaluzelele din bambus sunt livrate cu un control al cablului, inclusiv o frână, cârlige de montare și un element pentru înfășurarea cablului.

Parametri şi specificaţii

Culoare: naturală
Înălţime: 160 cm
Lăţime: 80 cm
Material: bambus
Mărime: 80 x 160 cm

Codul de catalog:

 232168
Distribuie
gardinia

Review-uri

3,5 (6 review-uri)
83 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide