Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Rucsac Cattara OrangeW, 30 l Rucsac Cattara OrangeW, 30 l
 Acest rucsac compact va fi util în călătorii sau drumeții mai scurte. Are două compartimente cu închidere la fermoar și buzunare în interior. Partea din față a rucsacului este prevăzută cu buzunar de tip plasă, cu șnur, potrivit de exemplu pentru prinderea unei căști de bicicletă. De rucsac puteți fixa recipient de apă pliabil, care nu face parte din ambalaj. Rucsacul este prevăzut cu o gaică cu închidere de tip velcro, pentru a fixa punga, cât și un orificiu pentru scurgerea furtunulu, care poate fi prins ulterior de exteriorul curelei. Atât curele cât și partea de spate sunt fabricate ingenios pentru o ventilație mai bună, asigură circularea aerului în orice situație. Partea din spate este moale și fermă, asigură un grad ridicat de confort. Este echipat cu curea de piept și de brâu.
4,5 7
180

Rucsac Cattara OrangeW, 30 l

reducere -17%
Rucsac Cattara OrangeW, 30 l Rucsac Cattara OrangeW, 30 l Rucsac Cattara OrangeW, 30 l Rucsac Cattara OrangeW, 30 l Rucsac Cattara OrangeW, 30 l Rucsac Cattara OrangeW, 30 l Rucsac Cattara OrangeW, 30 l Rucsac Cattara OrangeW, 30 l Rucsac Cattara OrangeW, 30 l

Rucsac Cattara OrangeW, 30 l

7 review-uri
Iniţial: 215,99 lei | Reducere: 36,00 lei 179,99 lei  inclusiv TVA La acest produs garantăm
livrarea până la Crăciun
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 179,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: miercuri 13. 12. 2023
Cumpărând obţineţi 41 Norocei

DescriereAcest rucsac compact va fi util în călătorii sau drumeții mai scurte. Are două compartimente cu închidere la fermoar și buzunare în interior. Partea din față a rucsacului este prevăzută cu buzunar de tip plasă, cu șnur, potrivit de exemplu pentru prinderea unei căști de bicicletă.

De rucsac puteți fixa recipient de apă pliabil, care nu face parte din ambalaj. Rucsacul este prevăzut cu o gaică cu închidere de tip velcro, pentru a fixa punga, cât și un orificiu pentru scurgerea furtunulu, care poate fi prins ulterior de exteriorul curelei.

Atât curele cât și partea de spate sunt fabricate ingenios pentru o ventilație mai bună, asigură circularea aerului în orice situație. Partea din spate este moale și fermă, asigură un grad ridicat de confort. Este echipat cu curea de piept și de brâu.

Codul de catalog:

 692809
Distribuie
cattara

Review-uri

4,5 (7 review-uri)
100 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Acest produs are 2 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide