Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Rucsac pentru laptop PORT Designs MANHATTAN 13/14" negru Rucsac pentru laptop PORT Designs MANHATTAN 13/14" negru
 Acest rucsac elegant este perfect pentru a transporta și proteja laptopul (13/14") și tableta (10,1"). Dispune de un buzunar lateral din neopren, un buzunar frontal cu organizator, un compartiment pentru documente, un buzunar secret și un spațiu rezervat pentru un adaptor de alimentare. Asigură o purtare confortabilă datorită spatelui ergonomic, și mânerului confortabil. Datorită curelei integrate, o puteți atașa la valiză atunci când călătoriți. Rucsacul include, de asemenea, o husă de ploaie pentru a păstra documentele și orice altceva în siguranță, ferite de atingerea apei. Acest rucsac vă va proteja în siguranță echipamentul cu ajutorul umpluturii din spumă de înaltă densitate care se află în partea din spate a rucsacului. Buzunarul pentru tabletă este fixat cu Velcro. Dimensiunile interne ale rucsacului sunt de 25,5 x 34 x 30 cm.
0,0 0
405

Rucsac pentru laptop PORT Designs MANHATTAN 13/14" negru

Rucsac pentru laptop PORT Designs MANHATTAN 13/14" negru

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest rucsac elegant este perfect pentru a transporta și proteja laptopul (13/14") și tableta (10,1"). Dispune de un buzunar lateral din neopren, un buzunar frontal cu organizator, un compartiment pentru documente, un buzunar secret și un spațiu rezervat pentru un adaptor de alimentare.

Asigură o purtare confortabilă datorită spatelui ergonomic, și mânerului confortabil. Datorită curelei integrate, o puteți atașa la valiză atunci când călătoriți. Rucsacul include, de asemenea, o husă de ploaie pentru a păstra documentele și orice altceva în siguranță, ferite de atingerea apei. Acest rucsac vă va proteja în siguranță echipamentul cu ajutorul umpluturii din spumă de înaltă densitate care se află în partea din spate a rucsacului. Buzunarul pentru tabletă este fixat cu Velcro.

Dimensiunile interne ale rucsacului sunt de 25,5 x 34 x 30 cm.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 20 cm
Culoare: negru
Înălţime: 49 cm
Lăţime: 38,5 cm
Material: 100% poliester

Codul de catalog:

 804793
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide