Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Sacoşă de cumpărături Cargo, cu rotile, negru Sacoşă de cumpărături Cargo, cu rotile, negru
 Sacoşa Cargo este un cărucior de cumpărături pe rotile de calitate înaltă, fabricat din poliester; roţile sunt fabricate din plastic şi au diametrul de 14,5cm. Sacoşa completă poate fi detaşată de pe cadrul din aluminiu. Se închide cu un şnur de strângere şi are un buzunar principal mare şi un buzunar mai mic cu fermoar pe partea din faţă.   Sacoşa se poate curăţa cu o lavetă fină sau cu un burete cu apă caldă şi săpun. Sacoşa este prevăzută şi cu o placă detaşabilă de întărire a fundului.
4,5 132
115

Sacoşă de cumpărături Cargo, cu rotile, negru

Sacoşă de cumpărături Cargo, cu rotile, negru

Disponibilitate: produs inactiv

DescriereSacoşa Cargo este un cărucior de cumpărături pe rotile de calitate înaltă, fabricat din poliester; roţile sunt fabricate din plastic şi au diametrul de 14,5cm. Sacoşa completă poate fi detaşată de pe cadrul din aluminiu. Se închide cu un şnur de strângere şi are un buzunar principal mare şi un buzunar mai mic cu fermoar pe partea din faţă.
 
Sacoşa se poate curăţa cu o lavetă fină sau cu un burete cu apă caldă şi săpun. Sacoşa este prevăzută şi cu o placă detaşabilă de întărire a fundului.

Codul de catalog:

 678366
Distribuie

Review-uri

4,5 (132 review-uri)
98 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide