Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Sanybet Pernă Billig, 70 x 90 cm Sanybet Pernă Billig, 70 x 90 cm
 Perna Billig pentru un somn confortabil și sănătos este o pernă pe care o va îndrăgi fiecare membru al familiei. Umplutura este confecționată din fibre tubulare cu o greutate de 900 g, umplutura nu poate fi ajustată. Perna netedă cu cusături este potrivită și pentru persoanele care suferă de alergii. Nu se recomandă utilizarea balsamului de rufe, se spală la maximum 60°C și se stoarce la 800-1000 de rotații. Fabricat în Republica Cehă.
4,5 4
60

Sanybet Pernă Billig, 70 x 90 cm

Sanybet Pernă Billig, 70 x 90 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescrierePerna Billig pentru un somn confortabil și sănătos este o pernă pe care o va îndrăgi fiecare membru al familiei. Umplutura este confecționată din fibre tubulare cu o greutate de 900 g, umplutura nu poate fi ajustată. Perna netedă cu cusături este potrivită și pentru persoanele care suferă de alergii. Nu se recomandă utilizarea balsamului de rufe, se spală la maximum 60°C și se stoarce la 800-1000 de rotații. Fabricat în Republica Cehă.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Dimensiuni pernă: 70 x 90 cm
Greutatea umpluturii: 150 g
Închidere: NU
Material ţesătură de pe suprafaţă: 100% poliester
Material umplere: fibre sintetice
Mărime: 70 x 90 cm
Spălare recomandată: 60 °C

Codul de catalog:

 228809
Distribuie
sanybet

Review-uri

4,5 (4 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide