Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Șervet bucătărie Domarex CookFun, roz, 45 x 65 cm Șervet bucătărie Domarex CookFun, roz, 45 x 65 cm
 Acest șervet de bucătărie este de calitate înaltă, fiind fabricat din bumbac 100%, plăcut și absorbant. Șervetele vă ajută să păstrați curățenia atunci când gătiți în bucătărie la grătar. Veți aprecia şi gaica de agățare practică. Colecția Cook&Fun este o serie de accesorii textile necesare în orice bucătărie modernă. Colecția a fost creată în stil și culori moderne. Aceste accesorii nu au doar rol decorativ, dar, mai ales, vă ajută să păstrați curățenia atunci când gătiți sau coaceți în bucătărie.
3,5 3
12

Șervet bucătărie Domarex CookFun, roz, 45 x 65 cm

Reducere
Șervet bucătărie Domarex CookFun, roz, 45 x 65 cm

Șervet bucătărie Domarex CookFun, roz, 45 x 65 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest șervet de bucătărie este de calitate înaltă, fiind fabricat din bumbac 100%, plăcut și absorbant. Șervetele vă ajută să păstrați curățenia atunci când gătiți în bucătărie la grătar. Veți aprecia şi gaica de agățare practică. Colecția Cook&Fun este o serie de accesorii textile necesare în orice bucătărie modernă. Colecția a fost creată în stil și culori moderne. Aceste accesorii nu au doar rol decorativ, dar, mai ales, vă ajută să păstrați curățenia atunci când gătiți sau coaceți în bucătărie.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roz
Dimensiuni: 45 x 65 cm
Material: 100% bumbac
Spălare recomandată: 30 °C

Codul de catalog:

 225202
Distribuie
domarex

Review-uri

3,5 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide