Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set 2 piese doze tablă de Crăciun, Fulg Set 2 piese doze tablă de Crăciun, Fulg
 Farmecul decorațiunilor de Crăciun este ascuns în detaliile memorabile. Aceste doze elegante din tablă, cu capac și mâner practic, nu au doar rol decorativ, ci mai ales vor fi un ajutor practic pentru păstrarea bunătăților de Crăciun.   Vi se vor potrivi și la coptul prăjiturilor de Crăciun. Dar, aveți grijă să nu vi le mănânce careva! Modelul de Crăciun scoate în evidență atmosfera sărbătorilor și va arăta de mine pe o etajeră. Dozele nu sunt compatibile cu mașina de spălat vase și sunt potrivite numei pentru alimente uscate.   Setul conține: 1 buc. doză 16 x 11 x 13,8 cm  1 buc. doză 7 x 15 x 17 cm
0,0 0
51

Set 2 piese doze tablă de Crăciun, Fulg

Set 2 piese doze tablă de Crăciun, Fulg

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereFarmecul decorațiunilor de Crăciun este ascuns în detaliile memorabile. Aceste doze elegante din tablă, cu capac și mâner practic, nu au doar rol decorativ, ci mai ales vor fi un ajutor practic pentru păstrarea bunătăților de Crăciun.
 
Vi se vor potrivi și la coptul prăjiturilor de Crăciun. Dar, aveți grijă să nu vi le mănânce careva! Modelul de Crăciun scoate în evidență atmosfera sărbătorilor și va arăta de mine pe o etajeră. Dozele nu sunt compatibile cu mașina de spălat vase și sunt potrivite numei pentru alimente uscate.
 
Setul conține:
1 buc. doză 16 x 11 x 13,8 cm 
1 buc. doză 7 x 15 x 17 cm

Parametri şi specificaţii

Culoare: auriu
Maşina de spălat: Nu
Material: inox
Număr de piese într-un set: 2 buc.

Codul de catalog:

 118295
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide