Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set de 2 coronițe de răchită, albalb, Set de 2 coronițe de răchită, albalb,
Coronița de răchită de ulm de culoare albă din setul de două dimensiuni va fi o bază excelentă pentru cei cărora le place să își creeze propriul decor. Baza din răchită este un material excelent care oferă ușurința de aranjare și de inserare sau lipire a diferitelor decorațiuni pe suprafață. Este foarte ușor și simplu de lucrat. Acționează ca o tablă albă care așteaptă ideile noastre creative. De fiecare dată când reușim să facem ceva frumos cu propriile mâini, suntem deosebit de fericiți și mulțumiți. Datorită coroniței goale din răchită, aveți ocazia să atingeți un astfel de obiectiv și să vă arătați la maximum abilitățile și priceperea.Setul conține: 1x coroană mai mare - 31 cm diametru și înălțime 5 cm  1x coroană mai mică - 19 cm diametru și înălțime 4 cm  .
0,0 0
50

Set de 2 coronițe de răchită, albalb,

reducere -29%
Set de 2 coronițe de răchită, albalb,

Set de 2 coronițe de răchită, albalb,

Iniţial: 69,99 lei | Reducere: 20,00 lei 49,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 49,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 15 buc
La dumneavoastră: miercuri 24. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 17 Norocei

DescriereCoronița de răchită de ulm de culoare albă din setul de două dimensiuni va fi o bază excelentă pentru cei cărora le place să își creeze propriul decor. Baza din răchită este un material excelent care oferă ușurința de aranjare și de inserare sau lipire a diferitelor decorațiuni pe suprafață. Este foarte ușor și simplu de lucrat. Acționează ca o tablă albă care așteaptă ideile noastre creative. De fiecare dată când reușim să facem ceva frumos cu propriile mâini, suntem deosebit de fericiți și mulțumiți. Datorită coroniței goale din răchită, aveți ocazia să atingeți un astfel de obiectiv și să vă arătați la maximum abilitățile și priceperea.
 
Setul conține:
  • 1x coroană mai mare - 31 cm diametru și înălțime 5 cm 
  • 1x coroană mai mică - 19 cm diametru și înălțime 4 cm 

.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Material: nuia
Număr de piese într-un set: 2 buc.

Codul de catalog:

 132662
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide