Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set mare de spălat vase Tescoma PURO Set mare de spălat vase Tescoma  PURO
 Face parte din linia cuprinzătoare de design PURO, care are ca scop aranjarea clară și utilizarea ușoară a ustensilelor și produselor de spălat în apropierea chiuvetei. Setul mare de spălat vase PURO include: Dozator de detergent PURO 400 ml Spațiu pentru perii PURO Spațiu pentru burete și lavete PURO Tavă lungă de depozitare PURO Dispenserul de 400 ml poate conține suficient detergent pentru spălarea zilnică fără a fi nevoie de reumpleri frecvente. Are un buton spațios și convenabil cu o duză suficient de lungă pentru o distribuire precisă, umplerea dozatorului este ușoară. Datorită orificiului din recipient, puteți verifica în permanență cantitatea de conținut rămasă și reumplerea la timp. Tavița pentru perii este folosită pentru a depozita periile transparent și igienic și pentru a le usca rapid. Tavița pentru bureți este folosită pentru depozitarea transparentă și igienică a acestora, pentru o uscare rapidă și perfectă, buretele și laveta sunt așezate în tavă vertical. Ambele tăvi au o căptușeală detașabilă picurare pentru a accelera uscarea și facilitează curățarea tăvii din interior. Fundul tăvilor are protecție antiderapantă. Tava lungă de depozitare cu protecție anti-alunecare permite ca dozatorul și ambele tăvi să fie plasate aproape de chiuvetă cu o economie maximă de spațiu. Vasul are o tavă profilată.
4,5 29
132

Set mare de spălat vase Tescoma PURO

Set mare de spălat vase Tescoma PURO

29 review-uri
131,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 131,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: miercuri 24. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 31 Norocei

DescriereFace parte din linia cuprinzătoare de design PURO, care are ca scop aranjarea clară și utilizarea ușoară a ustensilelor și produselor de spălat în apropierea chiuvetei.

Setul mare de spălat vase PURO include:

Dozator de detergent PURO 400 ml

Spațiu pentru perii PURO

Spațiu pentru burete și lavete PURO

Tavă lungă de depozitare PURO

Dispenserul de 400 ml poate conține suficient detergent pentru spălarea zilnică fără a fi nevoie de reumpleri frecvente. Are un buton spațios și convenabil cu o duză suficient de lungă pentru o distribuire precisă, umplerea dozatorului este ușoară. Datorită orificiului din recipient, puteți verifica în permanență cantitatea de conținut rămasă și reumplerea la timp.

Tavița pentru perii este folosită pentru a depozita periile transparent și igienic și pentru a le usca rapid. Tavița pentru bureți este folosită pentru depozitarea transparentă și igienică a acestora, pentru o uscare rapidă și perfectă, buretele și laveta sunt așezate în tavă vertical. Ambele tăvi au o căptușeală detașabilă picurare pentru a accelera uscarea și facilitează curățarea tăvii din interior. Fundul tăvilor are protecție antiderapantă.

Tava lungă de depozitare cu protecție anti-alunecare permite ca dozatorul și ambele tăvi să fie plasate aproape de chiuvetă cu o economie maximă de spațiu. Vasul are o tavă profilată.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 8,5 cm
Culoare: gri
Greutate: 0,5 kg
Înălţime: 17 cm
Lăţime: 28 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 123261
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (29 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide