Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Simplehuman Coș de gunoi cu pedală superioară, 30 l Simplehuman Coș de gunoi cu pedală superioară, 30 l
 Coș de gunoi de înaltă calitate cu senzor brandul de la Simplehuman. Are un volum de treizeci de litri și datorită formei sale poate fi amplasat practic oriunde. Suprafața din oțel este foarte ușor de întreținut și aspectul său este atemporal.   În partea din față a coșului se află mânerul tactil. Doar apăsați-l cu mâna, puteți atinge ușor cu cotul, piciorul etc. Coșul se deschide imediat. Capacul are amortizoare și arcuri care garantează, că pe coș stă perfect.Capacul coșului va rămâne deschis cât timp doriți. Veți aprecia acest lucru mai ales atunci când gătiți, când trebuie să aruncați resturile de mâncare sau alte gunoaie de mai multe ori la rând. Suprafața coșului are un finisaj special care împiedică amprentele digitale și murdăria să adere la coș.   Capacul se deschide datorită unui sistem ingenios, astfel încât nu lovește peretele. După deschidere oferă un spațiu mare pentru introducerea deșeurilor. Pentru o manipulare mai ușoară a deșeurilor este posibil să îndepărtați ușor capacul coșului și să-l puneți înapoi. Recipientul interior al coșului poate fi scos sau lăsat într-o poziție înclinată. Acest lucru facilitează schimbarea sacului sau manipularea gunoiului. În partea de jos are discuri de nailon, datorită cărora alunecă ușor pe o podea plană. În plus, coșul este relativ îngust, deci se poate potrivi aproape oriunde. Simplehuman folosește materiale de ultimă generație și procese de fabricație inovatoare. Prin urmare, vă poate oferi o garanție de 10 ani pentru acest model de coș.Simplehuman fabrică proprii saci menajeri. Sacii menajeri se caracterizează prin rezistență ridicată și sunt ușor de scos din coș. Sacii care se potrivesc exact în acest coș sunt marcați cu litera H (30-35 l)cod comandă 802912, 802913 și 802924.
4,5 1
898

Simplehuman Coș de gunoi cu pedală superioară, 30 l

Transport gratuit
Simplehuman Coș de gunoi cu pedală superioară, 30 l Simplehuman Coș de gunoi cu pedală superioară, 30 l Simplehuman Coș de gunoi cu pedală superioară, 30 l Simplehuman Coș de gunoi cu pedală superioară, 30 l Simplehuman Coș de gunoi cu pedală superioară, 30 l

Simplehuman Coș de gunoi cu pedală superioară, 30 l

1 review-uri
897,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 897,99 lei
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: joi 12. 10. 2023
Cumpărând obţineţi 184 Norocei

DescriereCoș de gunoi de înaltă calitate cu senzor brandul de la Simplehuman. Are un volum de treizeci de litri și datorită formei sale poate fi amplasat practic oriunde. Suprafața din oțel este foarte ușor de întreținut și aspectul său este atemporal.
 
În partea din față a coșului se află mânerul tactil. Doar apăsați-l cu mâna, puteți atinge ușor cu cotul, piciorul etc. Coșul se deschide imediat. Capacul are amortizoare și arcuri care garantează, că pe coș stă perfect.Capacul coșului va rămâne deschis cât timp doriți. Veți aprecia acest lucru mai ales atunci când gătiți, când trebuie să aruncați resturile de mâncare sau alte gunoaie de mai multe ori la rând. Suprafața coșului are un finisaj special care împiedică amprentele digitale și murdăria să adere la coș.
 
Capacul se deschide datorită unui sistem ingenios, astfel încât nu lovește peretele. După deschidere oferă un spațiu mare pentru introducerea deșeurilor. Pentru o manipulare mai ușoară a deșeurilor este posibil să îndepărtați ușor capacul coșului și să-l puneți înapoi. Recipientul interior al coșului poate fi scos sau lăsat într-o poziție înclinată. Acest lucru facilitează schimbarea sacului sau manipularea gunoiului.
În partea de jos are discuri de nailon, datorită cărora alunecă ușor pe o podea plană. În plus, coșul este relativ îngust, deci se poate potrivi aproape oriunde.
Simplehuman folosește materiale de ultimă generație și procese de fabricație inovatoare. Prin urmare, vă poate oferi o garanție de 10 ani pentru acest model de coș.Simplehuman fabrică proprii saci menajeri. Sacii menajeri se caracterizează prin rezistență ridicată și sunt ușor de scos din coș. Sacii care se potrivesc exact în acest coș sunt marcați cu litera H (30-35 l)cod comandă 802912, 802913 și 802924.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 28,9 cm
Culoare: argintiu
Greutate: 5,9 kg
Înălţime: 71 cm
Lăţime: 33,9 cm
Material: inox + plastic
Volum: 30 l

Codul de catalog:

 802942
Distribuie
simplehuman

Review-uri

4,5 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide