Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Simplehuman Coș de gunoi slim cu pedală 40 l, alb Simplehuman Coș de gunoi slim cu pedală 40 l, alb
 Un coș îngust și înalt de plastic este un accesoriu potrivit pentru aproape orice interior. Mai ales dacă sunteți în căutarea unei modalități de a scăpa de o cantitate mai mare de deșeuri. Acest coș de gunoi Simplehuman are un volum mare de patruzeci de litri.    Datorită tehnologiei brevetate utilizate, închiderea capacului coșului este complet silențioasă. După eliberarea pedalei, capacul coboară foarte încet, până când face un clic delicat. S-a terminat cu închiderea zgomotoasă a capacului coșului de gunoi. Capacul acestui coș de gunoi este foarte ușor de asigurat. Gunoaiele sunt astfel ferite de animalele de companie curioase și de copiii mici.   Coșul este conceput pentru a se potrivi chiar și în cele mai înguste locuri. Culoarea albă este discretă, coșul este ușor de ascuns în interior. Este echipat cu roți încorporate pentru mutarea ușoară a coșului dintr-un loc în altul.   Simplehuman fabrică proprii saci menajeri. Sacii menajeri se caracterizează prin rezistență ridicată și sunt ușor de scos din coș. Sacii care se potrivesc exact în acest coș, sunt marcați cu cu litera K (35-45 l) cod comandă 802916 și 802926.
5,0 2
298

Simplehuman Coș de gunoi slim cu pedală 40 l, alb

Simplehuman Coș de gunoi slim cu pedală 40 l, alb

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereUn coș îngust și înalt de plastic este un accesoriu potrivit pentru aproape orice interior. Mai ales dacă sunteți în căutarea unei modalități de a scăpa de o cantitate mai mare de deșeuri. Acest coș de gunoi Simplehuman are un volum mare de patruzeci de litri.
 
 Datorită tehnologiei brevetate utilizate, închiderea capacului coșului este complet silențioasă. După eliberarea pedalei, capacul coboară foarte încet, până când face un clic delicat. S-a terminat cu închiderea zgomotoasă a capacului coșului de gunoi. Capacul acestui coș de gunoi este foarte ușor de asigurat. Gunoaiele sunt astfel ferite de animalele de companie curioase și de copiii mici.
 
Coșul este conceput pentru a se potrivi chiar și în cele mai înguste locuri. Culoarea albă este discretă, coșul este ușor de ascuns în interior. Este echipat cu roți încorporate pentru mutarea ușoară a coșului dintr-un loc în altul.
 
Simplehuman fabrică proprii saci menajeri. Sacii menajeri se caracterizează prin rezistență ridicată și sunt ușor de scos din coș. Sacii care se potrivesc exact în acest coș, sunt marcați cu cu litera K (35-45 l) cod comandă 802916 și 802926.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 49 cm
Culoare: alb
Greutate: 2,9 kg
Înălţime: 64 cm
Lăţime: 26 cm
Material: Plastic
Volum: 40 l

Codul de catalog:

 802940
Distribuie
simplehuman

Review-uri

5,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide