Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Sticlă Orion Sită, 0,75 l Sticlă Orion Sită, 0,75 l
 Această sticlă elegantă din sticlă, cu decor și capac din inox cu filet, este ideală pentru aportul de lichide în timpul zilei, acasă, la sport, în excursii, dar și la serviciu sau școală. Este potrivită mai ales pentru cei care preferă sticla în locul plasticului. Gâtul larg al sticlei permite ca băutura să poată fi asezonată cu fructe sau ierburi.   Are o nuanță plăcută fumurie și un model geometric cu linii, conceput de designerii mărcii Orion. Sticla SITĂ este fabricată din sticlă borosilicată, rezistentă la temperaturi de până la 100 °C și se închide cu un dop cu garnitură din silicon. Se spală în mod convențional, cu apă și detergent de vase, folosind o perie.
2,5 2
34

Sticlă Orion Sită, 0,75 l

Sticlă Orion Sită, 0,75 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă sticlă elegantă din sticlă, cu decor și capac din inox cu filet, este ideală pentru aportul de lichide în timpul zilei, acasă, la sport, în excursii, dar și la serviciu sau școală. Este potrivită mai ales pentru cei care preferă sticla în locul plasticului. Gâtul larg al sticlei permite ca băutura să poată fi asezonată cu fructe sau ierburi.
 
Are o nuanță plăcută fumurie și un model geometric cu linii, conceput de designerii mărcii Orion. Sticla SITĂ este fabricată din sticlă borosilicată, rezistentă la temperaturi de până la 100 °C și se închide cu un dop cu garnitură din silicon. Se spală în mod convențional, cu apă și detergent de vase, folosind o perie.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Diametru: 7 cm
Înălţime: 26 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: inox + sticlă
Volum: 0,75 l

Codul de catalog:

 125050
Distribuie
orion

Review-uri

2,5 (2 review-uri)
50 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide