Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Storcător Tescoma HANDY Storcător Tescoma HANDY
 Avem pentru dvs. un storcător de înaltă calitate și extrem de eficient, pentru prepararea la rece a sucurilor din fructe și legume. Dacă ezitați între un storcător electric și unul manual, atunci aflați că , la turația mică a unui storcător acționat manual, sucul rezultat nu se încălzește și de aceea se păstrează maximum de minerale, vitamine și substanțe nutritive. Gustul lor este mai naturaldecât în cazul sucurilor preparate cu storcătoare electrice de mare viteză. Storcătorul HANDY are un șnec cu o spirală filetată unică, care preia fructele și legumele, zdrobindu-le ușor și împingându-le printr-o sită foarte fină din oțel inoxidabil. Datorită acestei soluții , sucul nu conține niciun fel de resturi de pulpă. Pentru o utilizare confortabilă, am echipat storcătorul cu un mâner extra lung. Are astfel nu doar o eficiență excepțională, ci și un necesar de efort minim chiar și la presarea unei cantități mari de ingrediente. Clema metalică fixează perfect storcătorului în poziția de lucru pe blat sau pe masă. Produsul include două recipiente - sucul de fructe preparat curge în vasul pentru suc, pulpa uscată în vasul pentru pulpă. Vasul pentru suc este prevăzut cu o gradație pentru a vedea cu precizie cantitatea de lichid presată și cu un capac pentru păstrarea igienică a sucului în frigider. Storcătorul este fabricat din plastic special durificat și oțel inoxidabil de primă clasă. Garanție prelungită de 3 ani.
4,5 2
375

Storcător Tescoma HANDY

Storcător Tescoma HANDY

2 review-uri
374,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 374,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: miercuri 05. 04. 2023
Cumpărând obţineţi 74 Norocei

DescriereAvem pentru dvs. un storcător de înaltă calitate și extrem de eficient, pentru prepararea la rece a sucurilor din fructe și legume.
Dacă ezitați între un storcător electric și unul manual, atunci aflați că , la turația mică a unui storcător acționat manual, sucul rezultat nu se încălzește și de aceea se păstrează maximum de minerale, vitamine și substanțe nutritive. Gustul lor este mai naturaldecât în cazul sucurilor preparate cu storcătoare electrice de mare viteză.
Storcătorul HANDY are un șnec cu o spirală filetată unică, care preia fructele și legumele, zdrobindu-le ușor și împingându-le printr-o sită foarte fină din oțel inoxidabil. Datorită acestei soluții , sucul nu conține niciun fel de resturi de pulpă. Pentru o utilizare confortabilă, am echipat storcătorul cu un mâner extra lung. Are astfel nu doar o eficiență excepțională, ci și un necesar de efort minim chiar și la presarea unei cantități mari de ingrediente.
Clema metalică fixează perfect storcătorului în poziția de lucru pe blat sau pe masă.
Produsul include două recipiente - sucul de fructe preparat curge în vasul pentru suc, pulpa uscată în vasul pentru pulpă.
Vasul pentru suc este prevăzut cu o gradație pentru a vedea cu precizie cantitatea de lichid presată și cu un capac pentru păstrarea igienică a sucului în frigider.
Storcătorul este fabricat din plastic special durificat și oțel inoxidabil de primă clasă. Garanție prelungită de 3 ani.

Parametri şi specificaţii

Greutate: 1,27 kg
Înălţime: 31 cm
Lăţime: 15,5 cm
Material: inox + plastic

Codul de catalog:

 117641
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide