Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Sufertaș Florina Termo, Bon Appetit 1,2 l, mentol Sufertaș Florina Termo, Bon Appetit 1,2 l, mentol
 Recipientul de alimente Florina Termo Bon Appetit, în culori pastel plăcute, va fi un accesoriu practic și modern la serviciu, în călătorii sau la picnic. Datorită volumului de 1,2 l vă permite să transportați o cantitate suficientă de mâncare pentru a vă potoli foamea.   Carcasa este fabricată din plastic de calitate, iar recipientul interior din sticlă menține mâncarea caldă mult timp. Dopul ermetic ajută la menținerea temperaturii și împiedică scurgerile de mâncare. Fundul are un o formă profilată care crește stabilitatea recipientului. A nu se spăla în mașina de spălat vase.
0,0 0
53

Sufertaș Florina Termo, Bon Appetit 1,2 l, mentol

Sufertaș Florina Termo, Bon Appetit 1,2 l, mentol

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereRecipientul de alimente Florina Termo Bon Appetit, în culori pastel plăcute, va fi un accesoriu practic și modern la serviciu, în călătorii sau la picnic. Datorită volumului de 1,2 l vă permite să transportați o cantitate suficientă de mâncare pentru a vă potoli foamea.
 
Carcasa este fabricată din plastic de calitate, iar recipientul interior din sticlă menține mâncarea caldă mult timp. Dopul ermetic ajută la menținerea temperaturii și împiedică scurgerile de mâncare. Fundul are un o formă profilată care crește stabilitatea recipientului. A nu se spăla în mașina de spălat vase.

Codul de catalog:

 113429
Distribuie
florina

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide