Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Sufertaș Orion Termo 4 nivele Sufertaș Orion Termo 4 nivele
Acest termos conține un sufertaș din inox cu patru vase cu capac, fiecare având un volum de 0,8 l. Sufertașul este într-un înveliș termic din plastic, cu capac cu filet și cu mâner rabatabil, în care mâncarea își păstrează temperatura mult timp. În plus, se asigură codiții de igienă suficiente, mai ales când mâncarea este transportată. Termosul poate fi folosit și separat, fără sufertaș, pentru păstrarea și transportul alimentelor.Doar sufertașul este compatibil cu mașina de spălat vase. Sufertașul poate servi la păstrarea mâncărurilor în frigider și la încălzirea acestora.
4,0 84
188

Sufertaș Orion Termo 4 nivele

Sufertaș Orion Termo 4 nivele

84 review-uri
187,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 187,99 lei
Disponibilitate: În stoc 4 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 51 Norocei

Descriere 
Acest termos conține un sufertaș din inox cu patru vase cu capac, fiecare având un volum de 0,8 l. Sufertașul este într-un înveliș termic din plastic, cu capac cu filet și cu mâner rabatabil, în care mâncarea își păstrează temperatura mult timp. În plus, se asigură codiții de igienă suficiente, mai ales când mâncarea este transportată. Termosul poate fi folosit și separat, fără sufertaș, pentru păstrarea și transportul alimentelor.
 
Doar sufertașul este compatibil cu mașina de spălat vase. Sufertașul poate servi la păstrarea mâncărurilor în frigider și la încălzirea acestora.
   

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Diametru: 18,5 cm
Înălţime: 27 cm
Maşina de spălat: Da
Material: inox + plastic
Număr de piese într-un set: 4 buc.
Volum: 3,2 l

Codul de catalog:

 111336
Distribuie
orion

Review-uri

4,0 (84 review-uri)
92 % clienţii recomandă
3 recenzie

Întrebări

Acest produs are 2 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide