Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Suport antiderapant de cadă Kleine Wolke Viola 4 buc., fialová Suport antiderapant de cadă Kleine Wolke Viola 4 buc., fialová
  Deplasarea într-o cadă sau duş ud poate fi periculoasă, pentru că există pericolul de alunecare. Cumpăraţi-vă aceste suporturi cu imprimeul floral simpatic şi vă veţi simţi mai în siguranţă. Aceste suporturi pot fi şi o decoraţiune frumoasă.   Se fixează cu ventuze şi pot fi mutate uşor oriunde. Se pot aplica pe orice suprafaţă de obiect sanitar.
4,5 4
34

Suport antiderapant de cadă Kleine Wolke Viola 4 buc., fialová

Suport antiderapant de cadă Kleine Wolke Viola 4 buc., fialová

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Deplasarea într-o cadă sau duş ud poate fi periculoasă, pentru că există pericolul de alunecare. Cumpăraţi-vă aceste suporturi cu imprimeul floral simpatic şi vă veţi simţi mai în siguranţă. Aceste suporturi pot fi şi o decoraţiune frumoasă.
 
Se fixează cu ventuze şi pot fi mutate uşor oriunde. Se pot aplica pe orice suprafaţă de obiect sanitar.

Parametri şi specificaţii

Culoare: mov
Diametru: 11 cm
Număr de piese într-un set: 4 buc.

Codul de catalog:

 681405
Distribuie
kleinewolke

Review-uri

4,5 (4 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide