Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Suport de farfurie Deco, rotund, gri, diam. 35 cm, set 4 buc. Suport de farfurie Deco, rotund, gri, diam. 35 cm, set 4 buc.
  Suporturile de farfurie din colecţia Deco vă protejează masa împotriva murdării şi deteriorării. Setul de 4 bucăţi este potrivit pentru bucătărie sau sufragerie. Aceste suporturi sunt adecvate pentru orice interior de bucătărie.   Material: 80 % polipropilenă, 20 % poliester
4,5 9
27

Suport de farfurie Deco, rotund, gri, diam. 35 cm, set 4 buc.

Reducere
Suport de farfurie Deco, rotund, gri, diam. 35 cm, set 4 buc. Suport de farfurie Deco, rotund, gri, diam. 35 cm, set 4 buc.

Suport de farfurie Deco, rotund, gri, diam. 35 cm, set 4 buc.

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Suporturile de farfurie din colecţia Deco vă protejează masa împotriva murdării şi deteriorării. Setul de 4 bucăţi este potrivit pentru bucătărie sau sufragerie. Aceste suporturi sunt adecvate pentru orice interior de bucătărie.
 
Material: 80 % polipropilenă, 20 % poliester

Parametri şi specificaţii

Număr de piese într-un set: 4 buc.

Codul de catalog:

 215295
Distribuie

Review-uri

4,5 (9 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide