Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Suport de ouă Altom Heart Folk II, 6 buc. Suport de ouă Altom Heart Folk II, 6 buc.
  Acest mic suport de ouă este conceput pentru a servi confortabil micul dejun. Datorită culorii albe, se va potrivi cu vesela pe care o aveți deja acasă, în timp ce inimioara discretă îi va bucura pe copii și pe cei ce preferă obiectele simpatice. Un astfel de suport din porțelan poate fi folosit tot timpul anului, fiind însă ideal pentru o masă festivă de Paști. Faceți-vă mai plăcute mesele de dimineață și completați-vă colecția de veselă cu acest suport de ouă minunat.
5,0 3
60

Suport de ouă Altom Heart Folk II, 6 buc.

Suport de ouă Altom Heart Folk II, 6 buc.

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Acest mic suport de ouă este conceput pentru a servi confortabil micul dejun. Datorită culorii albe, se va potrivi cu vesela pe care o aveți deja acasă, în timp ce inimioara discretă îi va bucura pe copii și pe cei ce preferă obiectele simpatice.
Un astfel de suport din porțelan poate fi folosit tot timpul anului, fiind însă ideal pentru o masă festivă de Paști. Faceți-vă mai plăcute mesele de dimineață și completați-vă colecția de veselă cu acest suport de ouă minunat.

Parametri şi specificaţii

Culoare: multicoloră
Cuptor cu microunde: Da
Diametru: 4,9 cm
Înălţime: 6,5 cm
Maşina de spălat: Da
Material: porțelan
Număr de piese într-un set: 6 buc.

Codul de catalog:

 126195
Distribuie
altom

Review-uri

5,0 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide